Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zalogować się do FTP, wcześniej było ok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , po męczarniach z zainstalowaniem na VPSIE serwera wszystko działało ,lecz jak wchodziłem do mysql i chciałem edytowac konto był błąd

1036-Table Account Is Read Only

No to wbiłem do FTP ,usunąłem folder account i pyk . Nie moge wejść do FTP ,a do bazy tak.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Witajcie , po męczarniach z zainstalowaniem na VPSIE serwera wszystko działało ,lecz jak wchodziłem do mysql i chciałem edytowac konto był błąd 1036-Table Account Is Read Only

No to wbiłem do FTP ,usunąłem folder account i pyk . Nie moge wejść do FTP ,a do bazy tak.

Prosze o pomoc.

Musiales zrobic cos wiecej jak opisujesz, bo zwykle usuniecie account nie powinno sprowokowac takich zachowań bsd. Spróbuj walnac reboota przez panel admina.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Na Mintshoscie nie ma panelu admina :c

Musiales zrobic cos wiecej jak opisujesz, bo zwykle usuniecie account nie powinno sprowokowac takich zachowań bsd. Spróbuj walnac reboota przez panel admina.

Opublikowano

skontaktuj się z obsługą clienta minthosta i poproś o reinstal vps'a czy coś .

Napisałem do nich ,ale nie wiem co poszło nie tak . Serwer był odpalony działał . Usunąłem tylko  w /var/db/mysql zawartość folderu Account i mnie wywaliło z FTP .

Teraz wpisałem shudown -r now i nawet do putty nie moge się zalogowac . Wywala mnie jak wpisuje root. Baza także nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...