Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego najlepiej bylo by mi sie uczyc? Chodzi mi o to, ktory programik jest wedlug was najlepszy do robienie cheatow, hackow do gier przegladarkowych. :mellow: + i 5 beda leciec.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Przede wszystkim to nie są programiki kolego, ale języki programowania. "Programikiem" (przydałoby się więcej szacunku, bo owy tworzą wyższej klasy ludzie i sądzę, że jest to naprawdę potężny program), a raczej środowiskiem programistycznym może być np. Dev C++.

Co do tworzenia cheatów, hacków to chyba zależy co one mają dokładnie robić... więc no ciężko coś doradzić. Ja uczę się na razie tylko C++ (pozwala on na napisanie nawet systemu operacyjnego). Ale z grami przeglądarkowymi... no nie wiem... takie typu gladiatus,plemiona? Czy może Quake (w 3D) itp.? A może flash? Pytam za innych po prostu, bo z moją wiedzą no raczej ci nie doradzę (nie zajmuję się pisaniem porgramików, które ujmują nam sens grania dla rozrywki). :P

Pozdro!

Moje patche:

Moje tutoriale:

• Dodaj nową pozycję...