Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś do konfiguracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam kogoś kto zainstaluje mi wszystko na VPS. Mi to kompletnie nie wychodzi podczas instalacji mysql się gubię bo wywala co jakiś czas jakieś okna z dodatkowymi instalacjami. Dokładnie chodzi mi, aby wszystko ładnie tam zainstalować i wrzucić pliki serwerowe od Terenza. Z VPS styczność mam pierwszy raz, a już 3 razy reinstal robiłem.

2863366318.png

Opublikowano

Witam, szukam kogoś kto zainstaluje mi wszystko na VPS. Mi to kompletnie nie wychodzi podczas instalacji mysql się gubię bo wywala co jakiś czas jakieś okna z dodatkowymi instalacjami. Dokładnie chodzi mi, aby wszystko ładnie tam zainstalować i wrzucić pliki serwerowe od Terenza. Z VPS styczność mam pierwszy raz, a już 3 razy reinstal robiłem.

Musisz robić sam aż do skutku poipatrz różne tutoriale i próbuj aż się sam nie nauczysz :) Na dobre Ci to wyjdzie

aFMA3pg.png

Opublikowano

No niby wszystko ładnie idzie, ale jak chcę zrobić reboot czy też wpisuję shutdown -r now to zaraz mi putty error wywala i muszę od nowa włączać.

2863366318.png

Opublikowano

No niby wszystko ładnie idzie, ale jak chcę zrobić reboot czy też wpisuję shutdown -r now to zaraz mi putty error wywala i muszę od nowa włączać.

Serio? Ty wgl coś potrafisz z metinem? Bo jak ty z takim tekstem wyskakujesz to ja bardzo a to bardzo mizernie widzę te prace... 

Zapraszam do działu TuT i poczytaj sobie dokładnie w FreeBSD [ poddział ] masz kilka instalacji systemowych od 7.x do chyba 10 już jest :) 

Miłej Lektury.

80892730880771175522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...