Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze-The Roque Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gdy odpalam Ryze-The Roque Mage ładuje sie wszystko pięknie jednak gdy już mamy wchodzić do gry crashuje mi bola wie ktoś może co jest nie tak?

Mam Vipa

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Siemka gdy odpalam Ryze-The Roque Mage ładuje sie wszystko pięknie jednak gdy już mamy wchodzić do gry crashuje mi bola wie ktoś może co jest nie tak?

Mam Vipa

Masz stare League of Legenda.exe?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Masz stare League of Legenda.exe?

Wiesz ja nic nie podmieniałem tylko czekałem na update żadnych fixów nie dodawałem.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Wiesz ja nic nie podmieniałem tylko czekałem na update żadnych fixów nie dodawałem.

No to właśnie, pobierz stare League of Legends.exe i podmień w deployu. Tutaj na forum znajdziesz dokładną instrukcję. A i zachowaj obecny plik w razie czego.

Kocham Renissance.

Opublikowano

No to właśnie, pobierz stare League of Legends.exe i podmień w deployu. Tutaj na forum znajdziesz dokładną instrukcję. A i zachowaj obecny plik w razie czego.

I wtedy będzie 0 bugsplatów itp? Oraz żadnego bana za to nie będzie tak?]

Jeszcze podaj mi link do tego tematu z tym fixem. A i jeszcze jedno potrzebne to jest? nie będzie się już nic j****?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Wchodzimy w folder lola: Riot Games-> League of legneds-> RADS-> solutions-> lol_game_client_sln-> teraz usuwamy folder releases. Włączamy lola jest chwilowa aktualizacja i można grać na bolu. Po tym nie powinno już crashować gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...