Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer warrocka

Ymek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam sponsora który wykupi maszyne na prywatny serwer warrocka.

Ja sie wszystkim zajmę,konfiguracja itp tylko potrzebna jest maszyna vps/dedyk.

Prosze pisac na pw lub w temacie

ps.posiadam pliki i clienta :) wszystko dziala

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrobić na publicznych plikach to powodzenia... Zabezpieczyłeś coś? Jakiś anty-cheat? Zabezpieczenie przed modyfikacją plików? Jakieś bugi naprawione?

Opublikowano

nierozumiem waszego "spamu" pod tym tematem

jeżeli nie jesteś zainteresowany to sie nie udzielaj - proste ?

Opublikowano

Wątpie że znajdziesz sponsora, maszyny nie są takie tanie a do tego z warrocka nie ma wielkiego zarobku więc nawet jak byś znalazł to pewnie srw był by off po miesiącu

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Cześć szukam sponsora który wykupi maszyne na prywatny serwer warrocka.

Ja sie wszystkim zajmę,konfiguracja itp tylko potrzebna jest maszyna vps/dedyk.

Prosze pisac na pw lub w temacie

ps.posiadam pliki i clienta :) wszystko dziala

Szczerze wątpię, aby znalazł się ktokolwiek chętny do sponsoring'u serwera WarRock'a o profilu prywatnym. Tak jak wspomniał mój przedmówca, przychody z dotacji/is'u są naprawdę znikome, często nawet brakuje na opłatę za wynajem maszyny. Podsumowując, nikt się w takie coś nie będzie pchał, bo jedyne co odnotuje to straty.

Zajmiesz się konfiguracją itp... No dobrze, jednakowoż automatycznie nasuwa mi się tutaj kilka istotnych kwestii.

• Jakie są twoje umiejętności programistyczne w językach C++, C#, PHP?
  • Czy emulatory serwera gry i logowania oraz baza danych są twojego autorstwa?
  • Czy klient gry jest w jakiś sposób zabezpieczony (sprawdzanie sumy crc, antycheat) przed próbami ingerencji w pliki przez osoby trzecie?

Kolejna sprawa, "Hobby: Modyfikacje serwera metin". Chciałbym cię uświadomić, iż to nie jest Metin2, to jest zupełnie inna bajka. Jeżeli tkwisz w przekonaniu, że serwer WarRock'a uruchomiony na upublicznionych plikach serwerowych będzie funkcjonował tak jak te "metinowskie"... No cóż, życzę powodzenia.

Wierz mi, naprawdę wiem co piszę. Na tym forum jestem jedną z tych osób, które w sprawach dot. prywatnych serwerów WarRock'a mają zdecydowanie najwięcej do powiedzenia. Byłem jednym z administratorów projektu Montana 3.0, który jak dotychczas był największym jaki powstał. W ciągu dnia liczba użytkowników online dochodziła do prawie 400-stu wówczas gdy, zarówno kiedyś jak i teraz, na innych serwerach można spotkać maksymalnie 50-60 osób... Na chwilę obecną pełnię funkcję jednego z głównych administratorów (wraz z czwórką znajomych z zespołu Montany) projektu NexusWar, który podobnie do tamtego projektu, również należy do przodujących.

JOkhfe2.png

KD7mxbz.png

Opublikowano

nierozumiem waszego "spamu" pod tym tematem

jeżeli nie jesteś zainteresowany to sie nie udzielaj - proste ?

To my w tym momencie nie rozumiemy Twojej żałosnej postawy, skoro szukasz sponsora to spoko ale jeżeli sponsor zna się na rzeczy do zada Tobie te same podstawowe pytania co ja z @cvvaniaky zadaliśmy a Ty nawet na te pytania nie potrafisz odpowiedzieć. Tyle w temacie. Reszte @Kasma wyjaśnił post wyżej.

Opublikowano

Prawda jest taka, ze gdyby ktosmial pieniadze na wynajem maszyny i do dyspozycji publiczne pliki, to sam by to sobie zrobil, a nie liczyl na kogos, kto potrafil uruchomic serwer czytajac poradnik ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...