Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yasuo na dżungli? Wydaje mi się, że raczej nie, chociaż można by dyskutować.

Możesz go brać na większość championów, pomijając np. Karthusa, Malzahara, etc.

Opublikowano

150+ rankedow Yasuo d5 to sie wypowiem:

Najlepszy na mida, na jungli czasami go widze chociaz według mnie to durny pomysł.

Pickujesz go ba co chcesz to jest Yasuo nim rozwalisz wszystko. Jedynie co to moze Ryze czy Swain byc dla cb problemem ale ogar yasuo i tak wygra.

Opublikowano

150+ rankedow Yasuo d5 to sie wypowiem:

Najlepszy na mida, na jungli czasami go widze chociaz według mnie to durny pomysł.

Pickujesz go ba co chcesz to jest Yasuo nim rozwalisz wszystko. Jedynie co to moze Ryze czy Swain byc dla cb problemem ale ogar yasuo i tak wygra.

Jakiego skryptu używasz ? :D:)

Opublikowano

Yasuo glownie mid, ew top (zalezy kto jest na topie) a na jungli sie nim nie gra bo jest slabiutki.

A country sobie mozesz sam sprawdzic, choc jak ktos nim dobrze gra to sobie poradzi bez problemu z wiekszoscia postaci.

Opublikowano

Czy jestem jedyna osoba na tym forum ktora bez skryptow wyszla do d5?

Nie, byłem w D1 bez skryptów.

@top

Yasuo tylko mid/top. Co do buildów, stylu gry itd. polecam Ci pooglądać Samsung Dade'a, raczej on jest najlepszym Yasuo na świecie. Wpisz na YT "KR Pro Replays", często wrzuca filmiki i jest sporo dade'a.

Opublikowano

Czy jestem jedyna osoba na tym forum ktora bez skryptow wyszla do d5?

nie, jestem d1 bez żadnych skryptów

możesz nim grać i na topie i na midzie, chociaż na topie bardziej zależnie od wrogiego czampa, na pewno nie graj nim vs riven. na midzie uważaj na talona i zeda, ogólnie asasyni ad są mocni na zeda. na topie ta lista postaci dobrych na yasuo jest dużo większa, tak więc mimo wszystko preferuje nim grę na midzie. yasuo daje radę z większością postaci ap na midzie, ja zawsze pickuje go na orianne, ale może to dlatego, że lubię grać przeciwko oriannie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...