Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z samsungiem galaxy youngiem gt-s5360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon sie rozladowal, wiec podlaczylem go do ladowania. Chwile sie poladowal i nagle wylaczyl i od tego czasu podczas uruchamiania pokazuje sie tylko napis samsung galaxy y i sie wylacza i tak w kolko.

Opublikowano

Telefon sie rozladowal, wiec podlaczylem go do ladowania. Chwile sie poladowal i nagle wylaczyl i od tego czasu podczas uruchamiania pokazuje sie tylko napis samsung galaxy y i sie wylacza i tak w kolko.

kliknij home +  power + podgłośnienie naraz  

poruszajac sie  przyciskami  poziomu dzwieku  wybierz wipe data, factory reset zatwierdz power buttonem

aFMA3pg.png

Opublikowano

kliknij home +  power + podgłośnienie naraz  

poruszajac sie  przyciskami  poziomu dzwieku  wybierz wipe data, factory reset zatwierdz power buttonem

Nic to nie da kolego. Kolega już przynosił mi 2 telefony bym wgrywał system od nowa. Problem w tym, że nie można znaleźć wersji XEO - czyli polska/EU.

W tym modelu telefonu jest to częste :-) Polecam wgrać firmware angielskie w odinie. Potem wgrać CWM i w nim zainstalować jakiś rom na tegoż smartfona.

Link do oficjalnego firmware+tutorial:

Chyba że masz gwarancję, to oddaj go na gwarancję.

#teams4bal

Opublikowano

Oddaj lepiej ten szit do komisu, bo po kilku msc chętnie go rozwalisz. To jest telefon, a nie smartfon. Pamięć wewnętrzna taka, że ledwo starcza na antywirusa, opere i baterie. Dodatkowo siedzi na 2.3.6 z 256mb ramu, czyli nic nie warte. Boże czemu byłem głupi i związałem się cyrografami z tmobile na ten szit! Przecież ja go już spłaciłem po roku, a jeszcze kolejne 1,5 roku!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nic to nie da kolego. Kolega już przynosił mi 2 telefony bym wgrywał system od nowa. Problem w tym, że nie można znaleźć wersji XEO - czyli polska/EU.

W tym modelu telefonu jest to częste :-) Polecam wgrać firmware angielskie w odinie. Potem wgrać CWM i w nim zainstalować jakiś rom na tegoż smartfona.

Link do oficjalnego firmware+tutorial:

Chyba że masz gwarancję, to oddaj go na gwarancję.

Zrobiłem tak jak na tym filmiei nic, dalej to samo. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...