Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XPacketClient - Dynamiczna modyfikacja

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XPacketClient - Dynamiczna modyfikacja clienta gry

W archiwum znajduje się specjalna binka która działa na rozpakowanym folderze "pack"

dzięki czemu można modyfikować pliki przy ciągle włączonym cliencie.

Działa na clientach zgodnych z game r2089 - r34083

Binka ma rewizję - r34669

Download :

https://mega.co.nz/#!mIIAjBwI!cGAfD2tBD0ZTv7R3FgbxZHcfVGrJM_BOzrwCFbx5hzI 

Skan 2/54 (użyty protector) :

https://www.virustotal.com/pl/file/44a5fced7718465f8eb2020927230edf4af1b9102a8f12cd9c9c02780c6fcaf4/analysis/1410983141/

Pozderki.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak najbardziej się przyda :)

Też mam coś co ułatwia mi pracę lecz działa tylko na robienie gui. (dodam że to nie ten gui edytor od kamera)

Pozdro. 

3_1.png

Opublikowano

Można modyfikować pliki przy włączonym cliencie, a jeżeli wprowadzę zmiany w plikach to trzeba wyłączyć binkę żeby wprowadziło zmiany w grze ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Można modyfikować pliki przy włączonym cliencie, a jeżeli wprowadzę zmiany w plikach to trzeba wyłączyć binkę żeby wprowadziło zmiany w grze ?

Nie, wystarczy, że odświeżysz.

0LsM05U.png

Opublikowano

A gdzie ? Bo F5 nic nie daje :(

No to przyszarżowałeś. xD

Jeżeli zmieniasz mapę to od nowa się teleportujesz, jeżeli zmieniasz broń to od nowa ją zakładasz itp.

W niektórych przypadkach może nie działać ale nie wiem od czego to zależy ponieważ u mnie wszystko fruwa a u ziomka już nie bardzo.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli zmieniasz mapę to od nowa się teleportujesz, jeżeli zmieniasz broń to od nowa ją zakładasz itp.

W niektórych przypadkach może nie działać ale nie wiem od czego to zależy ponieważ u mnie wszystko fruwa a u ziomka już nie bardzo.

Z mojej strony to miał być joke, bo sądziłem, że żartujesz z tym "odświeżaniem" xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Bardzo dobre rozwiązanie.Już nie sprzedajesz tego? xD .Szanuję za udostępnienie bo bardzo się przyda.

Opublikowano

Bardzo dobre rozwiązanie.Już nie sprzedajesz tego? xD .Szanuję za udostępnienie bo bardzo się przyda.

Sprzedaję ale ludziom z Autonomii palestyńskiej bo tam taki crap idzie jak świeże bułeczki po 30 euro.

0LsM05U.png

Opublikowano

na to mogę tylko powiedzieć... WOW :D świetna praca na 100% skorzystam i zostawiam + :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

A  skrypty z root?

aFMA3pg.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

0118 12:52:00041 :: RunMain Error  - NIE DZIAŁĄ ( pliki terenzo)

Niezmierzony niewiedzy skutek

Znów muszę uczyć się wytrwale

Choć zaliczyłem przecież SMUTEK

Żadnej pochwały- świadectw wcale

• 5 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...