Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 - Wejdzie?

WindBurningSM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż chciałbym kupić Windows 8.1, lecz nie wiem czy wejdzie na komputerze ze specyfikacjami podanymi poniżej.

Płyta Główna: Hewlett-Packard 0AA0h
Pamięć ram: 4GB
Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 @ 2x3,00GHz
Socket 775 LGA
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB 128bits

Proszę o szybką odpowiedź!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Co ma nie wejść, wejdzie z luzem. :P

No ale bardziej mi chodzi o procesor, jedni piszą na facebook że sa słaby, to wkońcu proszę, kogoś , tzn jakiegoś, profesjonalistę od komputerów. :)

Czy spokojnie na tym procku wejdzie?

Opublikowano

Na facebooku możesz się spytać co najwyżej jaka jest pogoda za oknem i to jeszcze nie masz pewności, czy Cię nie okłamią.

Na gorszych komputerach win8 śmiga i ma się dobrze, zalecam wersję 64 bit, żeby wykorzystała 4GB RAM'u, Win 8 jest mniej wymagający od 7, więc problemu nie będzie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Na facebooku możesz się spytać co najwyżej jaka jest pogoda za oknem i to jeszcze nie masz pewności, czy Cię nie okłamią.

Na gorszych komputerach win8 śmiga i ma się dobrze, zalecam wersję 64 bit, żeby wykorzystała 4GB RAM'u, Win 8 jest mniej wymagający od 7, więc problemu nie będzie.

Dzięki wielkie :),

Czyli mam kupywać Windowsa 8.1, ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...