Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szalone Gunwo* w akcji! - Lets pleje i takie tam - z humorem! [KrejziSzitTV]

JAKSA©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Bez zbędnego owijania w bawełnę: 

Razem z moimi dobrymi przyjaciółmi wkroczyliśmy w strefę rozrykowego świata gier na YT. Mamy bardzo dobre podłoże sceniczne, praktycznie prawie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Co tydzień będziemy uzupełniać ten temat o jakiś nowy materiał. Mamy nadzieję, że się spodoba. Twórzmy razem gówniarską społeczność.  xD

Gwiazdeczki:
B)Lukas

:P JAKSA

:angry: Morsik

:ninja:BlueScreen

Facebook: http://www.facebook.pl/KrejziSzitTV

Gierki: Portal 2, Garry's Mod, PropHunt, GTA V, etc.

Zapraszamy do wspólnego komentowania. Co poprawić, co usunąć, co się podoba, a z jakiej gry chcielibyście materiał!  :D

(I tak, dopiero zaczęliśmy zabawę.  ;))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Portal 2 Co-op #01 - Wariancja Masy

proszę wytrwać do 3:49  :D

Opublikowano

No dobra... mam mieszane odczucia co do tego filmiku.

- Początek dobry, dziwne intro ale nawet mi się spodobało ... nie trzeba czekać 2 minuty na filmik ;) 

- Na samym początku moglibyście być trochę bardziej żywi, przedstawić się trzeba na początku a nie w połowie filmu ;p

- Potrzebna by była trochę bardziej rozwinięta informacja na temat tej gry, bo jak dla mnie to tylko gadacie między sobą i to tak bez sensu, że masakra... uszy więdną .

- Spróbujcie popracować nad wymową, bo niekiedy wgl. Was nie było słychać.

- Spróbujcie powstrzymać się od tekstów "o ty kó**wo" bo jak dla mnie to to nie było śmieszne.

- Podobała mi się akcja, w której dokuczaliście sobie z otwarciem portalu, ale nie potrzebne były te wyzwiska (czyt.wyżej) ;)

- Zwracajcie uwagę na język w jakim się wypowiadacie, w polskim języku nie ma słowa "weszłeś" 

- zakończenie filmu jest nagłe i bez żadnego słowa, co jest bardzo dziwne bo wypadało by się pożegnać i zaprosić widzów na następny odcinek ;) 

Pozdrawiam i życzę powodzenia, mnie jako widza na razie nie powaliliście .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Spoko! To jest nasz pierwszy filmik kiedykolwiek. Cenię sobie twoje rady, dziękuję.

Ale:

- "weszłeś", "nie weszłeś", to jest czysta aluzja do do przejedzonego "Jestem Hardkorem". Pewnie o tym nie wiesz. Nie ważne. Nie będziemy nikomu tego tłumaczyć. :P

- Masz w c**j rację z tym, że nie przedstawiliśmy się na początku tylko dwie minuty później! to było słabe. ;)

- Dziwne intro jak nazwa kanału. To jest g****o i nie każdemu może się spodobać, ale każdy je robi. Mój aforyzm.

- W posiadaniu już są nowe majki! :)

- "Ty k***o", "ty szmato" - fakt z tym, to są nasze osobiste teksty, które powtarzamy z przyzwyczajenia, ale zawsze to jest żartobliwe, na zasadzie, że śmiejemy się z tego jak mówią w ten sposób do siebie uczniowe w gimnazjum. Tak jak my mówiliśmy kiedyś do siebie. :P No i te nawyki powininśmy zostawić dla siebie - to fakt!

- Jest bez słowa, bo w sumie to nie wiedzieliśmy kiedy skończymy. Jak sam widzisz, to jest ponad 11 minut ciągłego grania bez przerwy. Następnym razem będzie to pocięte - ażeby nie było tego problemu.

Dzięki za słowa krytyki, uwielbiam to! Bo ponieważ to nasz pierwszy filmik to nawet uznaję to za komplement! :D Pomimo, że nie ze wszystkim się zgadzam, to wziąłem sobie niektóre twoje słowa do serca - są naprawdę przydatne. Wiem napewno jedno - to nie będzie kanał dla każdego. Mamy całkiem specyficzny humor! Zobaczymy to w następnych odcinkach! :)

Dziękuję i pozdrawiam! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...