Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Credits

Kejsar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zakupić Credits w ArcheAge, ale nie posiadam konta w banku.

Nie chcę kupować Apex, ponieważ bardzo bym przepłacił.

Myślałem nad kupnem poprzez Rixty, ale nie jestem pewny jak się z tego korzysta.

Mógłby ktoś wytłumaczyć jak dokładnie się z tego korzysta i czy można konto na Rixty doładować przez Ukash kupiony w polskim sklepie?

Korzystał ktoś z tej opcji?

Proszę o odpowiedź :).

PS: Chcę za te Credits kupić Patrona, może można gdzieś indziej kupic niż z oficjalnej strony?

Opublikowano

https://www.rixty.com/support/47

Można przez Rixity dokonać płatności uprzednio doładowując je poprzez Ukash. 

A czy muszę zakupić UKash z walutą USD, czy mogę kupić PLN i automatycznie doładuje mi konto na Rixty walutą USD? I mógłbyś mi podać jakiś przelicznik walut z UKash? (Sorki, ale nie orientuję się w tym)

Opublikowano

Kompletnie nie mam pojęcia jak to działa w ukash. Natomiast mogę powiedzieć, że kiedy dokonywałem płatności kartą przez internet - kupowałem usługę raz za $ raz za € i każdorazowo bank przeliczał kwotę automatycznie ze złotówek na odpowiednią walutę po kursie w NBP

Aktualnie kurs 1$ to ok. 3,26zł. 
Z tego co się orientuje to koszt Apexa, który z kolei dodaje 1250 creditsów to 10$. Wychodzi więc na to, że musiał byś kupić gdzieś kupon na 40 zł. Teraz tylko pytanie czy Rixty akceptuje inne waluty. Musisz o tym trochę poczytać na własną rękę, ew poszukać w googlach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...