Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa po ostatnim patchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem przed patchem wszystko było git , przyszedl patch i wszystko sie zje****.

Sciagnalem z 10 roznych paczek zadna nie dziala.

Wgrałem fixa , nie działa.

W dodatku pełno błędów " L Przestal działać "

Lub te dwa:

Dam limit za pomoc bo juz mnie krew zalewa.

Opublikowano

Spróbuj wgrać jeszcze raz tego lol.exe z tematu o mini patchu. Mi często się sam aktualizuje z niewiadomych powodów i nie działa. Launcher ma być datowany na ok. 06-10.09.2014 a nie na 16.09.2014.

Co do tego pliku, to: http://speedy.sh/Cc85g/msvcr120.dll       https://www.virustotal.com/pl/file/86e39b5995af0e042fcdaa85fe2aefd7c9ddc7ad65e6327bd5e7058bc3ab615f/analysis/

Macie skan. Jak widzicie 20 trojanów i 50 zakraplaczy. -_-

No i uruchamiamy jako administrator.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Spróbuj wgrać jeszcze raz tego lol.exe z tematu o mini patchu. Mi często się sam aktualizuje z niewiadomych powodów i nie działa. Launcher ma być datowany na ok. 06-10.09.2014 a nie na 16.09.2014.

Co do tego pliku, to: xxx

Skana nie wstawiam, bo mi się nie chce, mogą sobie usuwać download. To nie ja mam problem.

No i uruchamiamy jako administrator.

1h na skan, inaczej dostaniesz ostrzeżenie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Grałem przed patchem wszystko było git , przyszedl patch i wszystko sie zje****.

Sciagnalem z 10 roznych paczek zadna nie dziala.

Wgrałem fixa , nie działa.

W dodatku pełno błędów " L Przestal działać "

Lub te dwa:

Dam limit za pomoc bo juz mnie krew zalewa.

Ten 1 ss to musisz po prostu pobrać ten plik 32 bit albo 64 zalezy ile masz w systemie i błędu nie będzie, a problem mam taki sam jak ty 1000 paczek, nie działa z fixem i bez fixa również też od tego patchu

Opublikowano

Szkoda gadać , pobralem paczke z irca , pobrałem Assemblies te ktore chcialem , wlaczam gre , wybieram postac , gra startuje , przed wlaczeniem okna ładowania wyskakuje ten błąd z 2 ss'a , chyba z 6x jak klikne OK , potem gra sie wlacza ale zaden skrypt nie działa.

Opublikowano

@WiesMack

Mówiłem już w temacie z L#, może program nie dla Ciebie, jak nie umiesz go włączyć. -_- 

To jest naprawdę trudne, nie wiedzieć, jak naprawić programik mimo miliarda ludzi, którzy piszą miliardy pomagających odpowiedzi.

Mi program działa, a korzystałem tylko z pomocy ludzi w temacie z L#. Zamienienie lol.exe pomaga, Przenoszenie l# na dysk C pomaga, wyłączenie antywirusa na czas gry pomaga, uruchamianie jak Administrator pomaga. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ja nie mam bug splatu wiec nie piszcie w moim temacie ok? >.<

Macie temat ogolny , lub otworzcie swoj , ja otworzylem swoj poniewaz nie widzialem takiego bledu.

Opublikowano

Dobra wystarczylo dodac leagueesharp.core do białej listy antywirusa  

Teraz mam problem , ze skrypty sie nie wczytuja.

Pisze przy skrypcie Typ Unknown a podobno ma byc Executable , ktos Wie co zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...