Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apple kabel usb i Iphone4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam otóż problem z kablami usb od appla wszystkie mi pekaja po tygodniu lub 2 i przestaja działać coś się w nich zrywa . Więc zostawiłem sobie jeden kabel i chciałbym zrobić sobie power bank . Do wtycznki pinowej są 3 kable czerwony zielony i biały . Mógłby mi ktoś powiedzieć które są od zasilania ?

Następne pytanie

Czy jest możliwość zainstalowania na iphonie odpowiednika astro z androida ? lub jakiegokolwiek menadzera plików?

Można sciągać za darmo gry tak jak na androida ? tzn sciagać instalki na kompa i wrzucać na iphona ?

Edit

@down

Nie mam oryginalnego kabla xD a kupuje w chinczyku i te kable maja dość sztywny plastik/gume na sobie i pekaja xD Lekka patolka . Ale kabel juz mam jeden ogarniety cały w opaskach termokurczliwych xD  

BUM

Opublikowano

pierwszego nie wiem bo wtf co ty z tymi kablami robisz że Ci tak pękają o.O ja mam swój już ponad 2 lata.

A co do drugiego.

Nie ma odpowiednika bo na ios nie ma managerów plików.

Druga sprawa to można jeśli są darmowe.

Inna kwestia jeśli masz JB. Wtedy owszem, możesz mieć managera zwanego iFiles oraz możesz ściągać gry za darmo spiracone np. aplikacją vShare lub AppCake

@mkkmarcin

aaa xD jak potrzebujesz JB to pisz na PW to pomogę jeśli sobie nie dasz rady :D (o ile chcesz wgl robić ^^)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

jak pobrać darmowe aplikacje na Androida, trzeba będzie korzystać z jailbreak, ale jak wszyscy wiemy, nie jest to legalne.

btw Powiedz mi co dzisiaj jest legalne . To że masowo podrabiają samsungi i iphony ? (to jest tylko przykład których jest miliony) Nic nie ma legalnego . A na tym forum nic nie ma legalnego . Same hacki itp . Na złe forum trafiłeś.

Powieliłeś odpowiedź kolegi wyżej + spam .

A jeszcze mam pytanie czy opłaca się kupować power banka do iphona ? ile razy na jednym ładowaniu power banka naładuje telefon ?

BUM

Opublikowano

czy się opłaca...

Zależy jak używasz telefonu. Jeśli dużo i nie wystarczy Ci baterii to kupuj.

Sam mam zamiar kupić :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...