Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol sie nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , pobralem bola z ich strony wypakovalem do folderu z gra jednak po odpaleniu pliku .exe nic sie nie dzieje , poprostu program sie nie wlacza. Co moge z tym zrobic? Z góry dzieki za pomoc .

Opublikowano

Daj do wyjątków pliki bol.exe oraz bol.dll. Sprawdź czy anty virus Ci ich nie usunął. Nie masz jakiegoś błędu failed to download?

Uruchamiaj jako administrator.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

uruchamiam jako administrator , antywir mi nic nie usunal poniewaz wylaczylem go nie mam failed download poniewaz nic ale to doslwinie nic sie nie pokazuje

Opublikowano

udało mi sie w koncu odpalic bola jednak podczas aktualizacji mam problem failed to dovnload jakis pomysl co robic? z góry dodam ze w folderze appdata nie mam folderu boll

Opublikowano

napravde? wiesz nie czytalem nic tylko odrazu temat napisalem . Probovalem juz wszystkie sciagalem 3 gotowce podmienialem te pli dll i exe jednak to nic nie daje i dalej mam ten blad. Gdybym znalazl odpoviedz czytaja 20-30 tematow to nie zakladalbym tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...