Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier max 2500 zł.

mamaninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki polecacie laptop do grania do 2500zł? Chciałbym aby laptop miał od razu system operacyjny. Najbardziej mi zależy na grach typu: LoL, Dragon Nest, i jakaś Tera, BF3, CS:GO. Grafikę chciałbym nVidia bo od zawsze taką miałem i nie mam zamiaru się przerzucać na inne :P. 2500 to mój maxymalny limit więc nie dołożę już żadnej złotówki. Z góry dzięki za odpowiedzi. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mów laptopa a pojawiam się jak dżin z lampy :P Sory że tak póżno ale meczyk ważna sprawa :P aż wstyd napisać ale szkoda że Rosja nie wygrała :P

Acer v3-572g z i5 ulv 8gb ram i GF840m + win8.1 - nic lepszego do gier w tej cenie nie dostaniesz :) wyżej wyminione gry pójda bez problemu na wysokich/średnich

Co do nowości także da sobie rade np BF4 na średnich :)

Ewentualnie multimedialny Lenovo Z510 z i3 haswella i GT740. Laptop lekki, ładny design, porządnie wykonany, z matową matrycą, podświetlaną klawiaturą i dobrymi głosnikami JBL. - poradzi sobie z grami lecz nie tak dobrze jak acer.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Wcześniej miałem trochę większy budżet i celowałem w takiego laptopa:
http://www.salurion.pl/product/231159/Komputery/Laptopy/Lenovo_IdeaPad_Y510P_59_413999_.html

Więc co sądzisz o tym lapku ? Ten acer podzespolowo fajny ale jakoś Acer do mnie nie przemawia :P Teraz mam acera i lubi się nagrzać a ma tylko dedykowaną grafikę intela !!

Który jest laptop lepszy ten Lenovo co wysłałem link czy ten Acer? Czym się dokładnie różnią? Jak u nich jest z grzaniem się i ogólną wydajnością. Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...