Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of tanks X360 Edition

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wie ktoś czym się różni world of tanks X360 editon za 70zł od wersji darmowej?

Niczym.

Tu grasz za free tam płacisz za gre i jeszcze jak chcesz to następne 45 zł za premke ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ale tam musisz płacić za gre online abonament .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie rozumiem na xbox 360 wot jest za darmo do pobrania i waży 2,7GB.

Tak ale aby zagrać potrzebujesz abonamentu gold bez tego ani rusz. Więc lepiej sobie na pc pograć chyba, że masz Golda ew. czasami są darmowe kody 48h ale nwm czy na nich wot działa
Opublikowano

Działa też kod 48h więc spokojna głowa, na PC niby lepiej ale żeby w wota popykać trzeba mieć kompa za jakieś minimum 1600 zł, a xbox 360 kosztuje tak 200 zł z padem.

Za 1000zł nowy komputer i WoT pójdzie na średnich. xbox za 200zł musiałby być uszkodzony.

Opublikowano

sam mam xboxa, rok temu kupiłem go za 200 zł z padem:) Dodam, że ani rysy na nim nie było. Te 1000 zł to chyba raczej używany.

Dziwne, zapewne jakaś super wyjątkowa okazja. Co do pc'ta, to nie. Składak, z nowych części.

Opublikowano

Co do tej okazji to raczej nie musiała być jakaś wyjątkowa bo wtedy było jeszcze wiele takich aukcji tylko o 10+ złotych droższe. Po roku się trochę zniszczył więc był do wyrzucenia a nie więcej niż miesiąc temu kupiłem za 20 funtów (bo w uk mieszkam) czyli 100 zł xboxa ze trochę podniszczonym odtwarzaczem płyt ale wystarczyło mi 5 min żeby takie coś naprawić + xbox był zakurzony i się nie dało prawie nic robić na nim ale również wystarczyło kilka minut na przeczyszczenie go. Jest to edycja modern warfare 2 więc jakiś tam + jest. To była dopiero okazja bo pewnie rodzice mieli jakiegoś dzieciaka, który myślał ze xbox zniszczony itd a wystarczyło go wyczyścić. Co do pc'ta to zaskoczyłeś mnie, a przy jakich fpsach miało by się grać? 30?

Opublikowano

Co do tej okazji to raczej nie musiała być jakaś wyjątkowa bo wtedy było jeszcze wiele takich aukcji tylko o 10+ złotych droższe. Po roku się trochę zniszczył więc był do wyrzucenia a nie więcej niż miesiąc temu kupiłem za 20 funtów (bo w uk mieszkam) czyli 100 zł xboxa ze trochę podniszczonym odtwarzaczem płyt ale wystarczyło mi 5 min żeby takie coś naprawić + xbox był zakurzony i się nie dało prawie nic robić na nim ale również wystarczyło kilka minut na przeczyszczenie go. Jest to edycja modern warfare 2 więc jakiś tam + jest. To była dopiero okazja bo pewnie rodzice mieli jakiegoś dzieciaka, który myślał ze xbox zniszczony itd a wystarczyło go wyczyścić. Co do pc'ta to zaskoczyłeś mnie, a przy jakich fpsach miało by się grać? 30?

Ceny w UK a polskie to 2 rózne rzeczy .

Po drugie xbox używany a kompa używanego dostaniesz za 600 zł i to bez problemu . Nowy xbox to 900 zł + abonament wiec wole wydać te 1600 na normalnego kompa i grać za darmo .

A ile fpsów to zależy jak umiesz składać kompa :)

A co do kodów na 48 h to ile takich zdobędziesz ? 5-10 ? a co potem ? musisz płacić .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Witam wszystkich wie ktoś czym się różni world of tanks X360 editon za 70zł od wersji darmowej?

Na XBOX'ie nie ma wszystkich map, czołgów itp, a na PC wszystko jest na bieżąco.

Opublikowano

Edycja XBOX'owa ogólnie jest biedniejsza. Nie da się instalować modów, wszystkie zawody są robione na PC, jest mniej ludzi na serwerach(dłuższe czekanie), znacznie mniej osób gra więc z kolegami nie pograsz, trzeba płacić abonament, jest znacznie mniej pojazdów.

Co do ilości czołgów, to sam oceń:

PC: http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/

XBOX: http://worldoftanksxbox360edition.com/encyclopedia/vehicles/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...