Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kary czasowe

mikihf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z karami ?

Dostałem dziś bana na 24h, następny raz będzie 7 dni ?

Po raz 3 dostałem, i po raz 3 za wywalenie neta. 

czy jak dojdę do kary na 7 dni, to będzie mi szło od nowa ?

np. 30 min , 30 min, 2h, 24h i 7 dni?

czy już tylko ciągle tydzień.

Opublikowano

lipa i jeszcze raz lipa.

Właśnie dobrze, tak powinno być zawsze żeby banować AFK'erów. Mnie też zawsze trafia jak widzę jak ktoś sobie wchodzi i wychodzi, no ku*wa jak nie masz dobrego internetu i wiesz że będzie Cię wywalać to po co idziesz grać żeby ludzi denerwować. Załatw sobie lepszego kompa/neta potem graj bo tak to nie ma sensu. Oczywiście nie obrażam Cię tylko staram wytłumaczyć że takie coś jest okej.  

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jeżeli teraz miałeś na 24h to następny jest na 2 dni, później na tydzień.

Aby się to zresetowało to musisz odczekać np. z miesiąc bez bana i wtedy znów będzie od 30min.

Jeżeli dostaniesz bana na 7 dni gdy wywali Ci neta to możesz pisać na support o zdjęcie / skrócenie bana. Nie zawsze się zlitują ale jest szansa.

Opublikowano

Jeżeli teraz miałeś na 24h to następny jest na 2 dni, później na tydzień.

Aby się to zresetowało to musisz odczekać np. z miesiąc bez bana i wtedy znów będzie od 30min.

Jeżeli dostaniesz bana na 7 dni gdy wywali Ci neta to możesz pisać na support o zdjęcie / skrócenie bana. Nie zawsze się zlitują ale jest szansa.

Nie będzie skróconego bana po prostu za 1 razem go nie dostanie.

Opublikowano

nie jest to wina internetu, tylko jest on podłączony na paru sprzętach, nie jest słaby, ale jak są wszyscy w domu, po prostu jest przeciążony.

dzięki wszystkim, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...