Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Wymienie] MARGONEM BARDZO DOBRE KONTO

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Bardzo dobre konto w margonem
Metoda kontaktu: skype natan111297 lub pw na mpc.
Opis rzeczy: Witam a wieć tak mam na sprzedaż konto w znanej grze margonem zaczne od pokazania wam
spisu postaci jakie mam

Musiałem usunać ss z powodu ostrożnosci przed banem ssy są dostepne na pw :)

150 tancerz ostrzy na Pandorze jest bardzo dobrze znaną serwerowi postacią (Pandora świat prywatny na którym trzeba zapłacić 20 zł aby wejść na serwer  ) (na koncie są dwie postacie na tym serwerze :) , wydropił już wiele legend , i sam jedną w eq ma :) w pvp do lvla 160 jest prawie nie pokonany nieraz są wyjątki (ludzie w full legach lecz bardzo rzadko ) Pada tylko z palladynami a tak to sobie radzi ładnie  eq ma prawie najlepsze na dany lvl do zdobycią jeśli chodzi o heroiczne bo legendarne też można mieć ale gratis daję jedną lege w eq :) (hełm ) a eq się prezentuje tak

Oto statystyki postaći jak widac ma dużo PH :) dlatego jest to dowodem że jest dobry w pvp , dodatkowo od miesiąca wygrywa każdą łaźnie :D : STATYSTYKI SĄ POKAZANE BEZ UŻYTYCH BŁOGOSŁAWIEŃSTW Z BŁOGO POSTAĆ JEST O WIELE SILNIEJSZA

Tutaj zaprezentuje posiadane teleporty :) troche ich jest. oraz błogosławieństwa z eventu (POSTAĆ POSIADA STRÓJ PRZYWÓDCY KOBOLDÓW NA ZAWSZE

tutaj depo postaći jak widać wiele itemów eventowych i troche heroików 

Drugą wartą uwagi postacia na koncie jest 93 WOJOWNIK na zwykłym świecie prywatnym który posiada dwa stałe stroje z CD Action oraz PC Format pale teleportów i jakieś herka konto zrobiłem sobie do pvp :)

Dodam też że konto posiada około 45 smoczych run :)  oraz konto nie ma bana :) zapraszam serdecznie do kupna lub wymiany
Oraz email moge zmienić na życzenie klienta.

Oczekiwana/oferowana cena: Oddam konto w zamian za konto na jakimś porządnym privie w margonem w miare dobre konto :)

50 zł przelewm lub 2x30 zł sms lub inne oferty jeśli macie ciekawe konta w lolu czy coś to pisać zawsze jestem chętny po prostu odechciało mi sie grać na pandorze :D
Zdjęcia/inne informacje:

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...