Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udostępnić Wam skrypt na drop ?

Staku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcecie aby udostępnić skrypt na drop? Posiada komendę /drop. Dla VIP'ów +0.30 %, Fortune I 0.1%, Fortune II 1-2 Surowce, Fortune III 1-3 Surowce. Skrypt posiada około ~600 linijek, 100% wykonany przeze mnie, nie żaden gotowiec z neta!

Dropią: diamenty, szmaragdy, sztabki złota, żelaza, proch creeper'a, zwykłe złote jabłka, perły endermana, węgiel, redstone, exp dla graczy 70% częstotliwości wypadania, a dla VIP'ów 100%.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

tego szitu jest pełno w niecie ale skoro bardzo chcesz się pochwalić ja go napisałeś to go wstaw ;) nic nie zaszkodzi :P

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Gdyby to był plugin, to chętnie bym przetestowała. Nie stety skrypty do mnie nie trafiają. Nie zaszkodzi jeśli wstawisz, aczkolwiek nie wiem, czy ktoś się skusi :P

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Ahhh kolejny temat w którym ktoś się pyta czy wstawić kolejnego odgrzewanego kotleta :| Jak masz to wstawiaj jak sam nie wiesz to zostaw to i nie rób nic. Tego typu tematy to tylko nabijajki postów i lajków. Decyzja zależy od ciebie a nie od nas. 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Końcowa decyzja zależy od ciebie . Było i będzie jeszcze tego 43353536353534356. W takim skrypcie nic nowego nie dodasz . Wszystko juz było ;)

Polecam wpisac "[DL]Skrypt na drop" i zobaczyc ile tego jest ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@lvlfun później tobie na PW wyśle.

Ok reszta to na co skrypt napisać? Macie oryginalne pomysły? Może TDM? Piszcie jak coś.

Chcę widzieć sensowne odp.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

To może tpa, msg macie jakieś pomysły na skrypty? Co powiedzie o essentials, jobs?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...