Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Darmowe Retaile

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wracam wlasnie do WarRocka i niewiem jak uaktywnic retaile te flash bank medic kit 2 itp gdy wchodze ze stronki do gry to pokazuje mi sie jakis NGMdownload Takie małe okienko co robic ;o

-Caution! Do not close this window before the NGM program installation is completed.

Opublikowano

Siemka

Wracam wlasnie do WarRocka i niewiem jak uaktywnic retaile te flash bank medic kit 2 itp gdy wchodze ze stronki do gry to pokazuje mi sie jakis NGMdownload Takie małe okienko co robic ;o

-Caution! Do not close this window before the NGM program installation is completed.

Gdy włączasz warrocka przez stronę i jeżeli wyskakuje Ci do zainstalowania wtyczka to ją zainstaluj a następnie uruchom warrocka i gdy zalogujesz się do gry będziesz miał te retaile.

Opublikowano

Szczerze to nic mi to nie dalo :D sciagnalem tą wtyczke pojawia mi sie jakis plik NGM ale on znika a gdy klikam znowu zeby odpalic Wr pojawia sie znowu ze wtyczki nie mam :C

Opublikowano

Szczerze to nic mi to nie dalo  :D sciagnalem tą wtyczke pojawia mi sie jakis plik NGM ale on znika a gdy klikam znowu zeby odpalic Wr pojawia sie znowu ze wtyczki nie mam :C

Spróbuj zalogować się za pośrednictwem innej przeglądarki. Mam własne doświadczenia w tym temacie związane m.in. z Operą i wiem, że ta przeglądarka nie zawsze jest do końca kompatybilna z wtyczkami/skryptami/kodem źródłowym stron.

Opublikowano

Jestem na Mozilli i nie dziala zobacze na Chrome ;c

edit.nie dziala ;C

Jestem debilem xD ADblock blokowal mi Wtyczke :C nie widzialem sory temat do zamkniecia :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...