Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto steam 34 gry

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam z 34 grami
Metoda kontaktu: skype : pkgboz
Opis rzeczy:Konto posiada 3 gry w tym cs:go , 1.6 , source , nba2k14 ,dota2 i wiele innych reszta na ss
Oczekiwana/oferowana cena: Oczekuje konto na eune minimum gold I / platyna V , minimum 70/80 postaci i kilka dobrych stron runek , skiny tez by sie przydaly jakieś
Zdjęcia/inne informacje: http://static.pokazywarka.pl/i/4205695/811011/ss.jpg

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Kupił bym ale wytłumacz czemu masz -114 reputacji?[/size]

Ma -114 reputacji, gdyż za starych czasów mpc można było mieć ujemną repkę :P
Opublikowano

@Equ. , pewnie że tak ;) dam Ci znać jeszcze bo dziś jeden do mnie napisał i miał być wieczorem ale go nie ma , poczekam do jutro jak nie zdecyduje się napisze Ci ;)

Opublikowano

@Equ. , pewnie że tak ;) dam Ci znać jeszcze bo dziś jeden do mnie napisał i miał być wieczorem ale go nie ma , poczekam do jutro jak nie zdecyduje się napisze Ci ;)

NBA 2k14 oryginalka bez żadnego bana na online?

Bo najbardziej to mi na tym zalezy :D

Opublikowano

oryginałka i bez żadnego bana ;) jak jestes zainteresowany pisz na skype ; pkgboz

Opublikowano

oryginałka i bez żadnego bana ;) jak jestes zainteresowany pisz na skype ; pkgboz

Nie mam Skype, masz jakieś GG?

@Edit

Nie polecam tradowania z tym tutaj użytkownikiem, chyba, że chcecie skończyć z zwykłym kontem z CS'em 1.6 :) 

Najpierw mieliśmy sobie zmienić maile, gościu zmienił mi go jako pierwszy i ja mu miałem zmienić na moim koncie w LoLu, niestety byłem na tyle "sprytny" żeby to konto sprawdzić przed zmienieniem mu maila na LoLu.

I co się okazało? Nie to konto, sam CS 1.6, gość się tłumaczy, że dał mi konto z dupy bo "chciałem go ojebać" i dopiero jakby dostał konto do LoLa to dałby mi normalne konto Steam. Nie wiem czy ktoś wierzy w bajki, ale jeśli tak to niech się z nim wymienia :D

51880243593044646858.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...