Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup gry FIFA 14

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i proszę o wypowiedzenie się w następującej kwestii: Czy jest sens kupowania FIFY 14? Nie chcę wydawać 100 zł+ na 15, bo po pierwsze szkoda mi kasy a po drugie komp już leciwy. Pytania napiszę w formię podpunktów, żeby łatwiej było odpowiedzieć:
1) Jak myślicie, czy będzie z kim grać w 14, czy wszyscy rzucą się na 15 a jako przeciwnicy będą tylko Ci, którzy mają już świetne drużyny?
2) Czy grając on-line, wymagania się mocno zwiększają? Komp średniej jakości, na "singlu" chodzi ładnie, internet mam bardzo dobry. W FIFA WORLD jednak czasem na meczach laguje, i to mocno (wina optymalizacji?)
3) Czy kupując pudełkową wersję będę miał dostęp do FUT? Czy to jakoś inaczej trzeba kupić? Jestem kompletnie w tym zielony, a w fifa world strasznie mi się ten tryb spodobał
4) W sklepach FIFA 14 chodzi po około 50 zł, a na internecie (w pewnym bardzo znanym serwisie Aukcyjnym) znalazłem oferty na klucze elektroniczne za 15 zł na Origina. Czy zakup takiego klucza wystarczy do grania w pełnoprawną wersję FUT 14? (Mogę na PW dać link do aukcji, w razie czego).

Proszę o wypowiedzi na te 4 zadane przeze mnie pytania. Wynagrodzę!

Opublikowano

1 - Oczywiście, że tak

2 - Skoro masz dobry internet to nie powinno Ci lagować

3 - Tak

4 - Trochę niska cena, ale skoro to klucz to gra powinna działa (FUT także)

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...