Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić aby nie iść do szkoły ? oprócz zjedzenia surowego ziemniaka

sensowne odpowiedzi nagradzam

Opublikowano

Ja pamiętam że w podstawówce wypiłem przegotowaną wodę chyba z połową szklanki soli i wtedy wymiotowałem dalej niż widziałem i nie musiałem iść do szkoły :D Ale fatalnie się czułem, także rób co chcesz.

Opublikowano

Sprawdzian z pszyry? Bardzo ciężkie jest podejście do rodzica i poproszenie o nie pójście do szkoły. Albo siedź w łazience 30 minut i powiedz że masz rozwolnienie (dla nie wiedzących sraka :v)
PS: Wpadłem na jeszcze jeden świetny pomysł! Weź jakąś maczetę i Sobie nim pierdolnij w nogę czy rękę. :v

Opublikowano

Zamocz głowę w wodzie i wyjdź na podwórko na rower, skuter etc. + gwarantowany tydzień w domu 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jebnąć się w głowę. Ale macie problemy, sam nie lubię chodzić do szkoły ale bez przesady aby wymyślać jakieś rzeczy. Zjedz śledzie, popij mlekiem i kiszoniakiem to będziesz siedział na sraczu pół dnia.

Opublikowano

Symuluj. Więcej Ci nie powiem bo nie wiem ile masz lat ( nie grzebie po profilach... ) a jak wiadomo dzieciaki troszkę inaczej się zachowują w takich sytuacjach ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Naprawde trzeba być debilem, żeby coś sobie zrobić po to by nie iść do szkoły.

Taki problem nauczyć się pół godziny na kartkówke? Lepsze jest rzyganie przez pół dnia i leżenie w łóżku po wykorzystaniu tych różnych metod?

@SuperEzio

Jak już tak bardzo chcesz nie iść do szkoły, to zrób sobie mieszanke - weź wszystko co masz w lodówce, wszystkiego dodaj po trochu do jakiejś miski, zjedz to. - rzyganie gwarantowane

Na 100% to ci pomoże.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zmiksuj grzyby z mlekiem i ogórkiem to przez następny tydzień z toalety nie wyjdziesz. Ewentualnie to co napisał @554461402688252517908.png Xoni. Przeziębienie gwarantowane. ;-)

Opublikowano

Weż koło i jebnij sie w czolo ;_;

Sprawdzian z pszyry bedzie latwy.

Odezwał się 14 letni gimbus

@top
Nie lepiej wytłumaczyć rodzicowi dlaczego nie chcesz iść do szkoły?Przecież to da się jakoś załatwić
Opublikowano

Co pojdziesz moze kiedys do roboty i co powiesz kierownikowi ze nie chce Ci sie bo cos? 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

porady wyżej są mało skuteczne... jeśli będziesz symulował, nie pójdziesz do szkoły tylko przez jeden dzień, zjedzenie surowego ziemniaka to max 2 dni.. jak zachorujesz to może tydzień.. jeśli chcesz coś naprawdę skutecznego to polecam ci amputacje nogi nożem do masła, gwarantowany kilkumiesięczny pobyt w szpitalu i rehabilitacja.

pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

Nie polecam unikania szkoły. Nie wiem jaki masz powód, ale jeśli Ci się po prostu nie chce - za parę lat w pracy to nie przejdzie. :) A jeśli chcesz unikać jakichś sprawdzianów to też jest bez sensu.

A jeśli chcesz sam szkodzić swojemu zdrowiu to to jest trochę nienormalne.

Ciężko porozmawiać z rodzicami żeby zostać e domu, lepiej sobie szkodzić?

Opublikowano

Jak rodziców nie ma rano w domu powiedz, że nie mogłeś znaleźć kluczy. Jak są to po prostu kłam, że sie źle czujesz i powiedz, że jak będą musieli po ciebie przyjechać to ich wina.

Opublikowano

Nie wiem po co nie chcesz iść do szkoły. Ja jak mam kartkówkę czy inne gówno to już wolę iść i mieć to z głowy, zamiast się męczyć po terminie z tym wszystkim. Jak już to symulacja, innych sposobów nie znam, bo zazwyczaj nie wpieprzam surowych ziemniaków, żeby do szkoły nie iść xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...