Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piglet, PoohManDu i H0R0 odchodzą z SKT!

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do przewidzenia. Team zrobiony by wygrywać a że strasznie spadła im forma to się w sumie nie dziwie, że team się rozpadł bo w tym sezonie nic nie pokazywali a bez formy nie zasługują na mistrzostwa.

jp8p35.png
Opublikowano

Wyczuwam spadek fanów SKT, a nie sry.. zapomniałem że dalej wszyscy jarają się Fakerem który ostatnio grał kupe hehć.

Opublikowano

Wyczuwam spadek fanów SKT, a nie sry.. zapomniałem że dalej wszyscy jarają się Fakerem który ostatnio grał kupe hehć.

Każdy ma spadki formy, wiadomo, że teraz np dade>faker, ale jak Fakerowi znów podskoczy skill to wciągnie i wysra wszystkich z KR po kilka razy.

Ps. Nie jestem jego fanbojem dla jasności.

Co do tematu to nie dopisałem, że jestem ciekaw kto może ich zastąpić. Może macie jakieś typy z solo Q? :D

Opublikowano

SKT dla hajsu zrobiony haha człowieku nie znasz się to nie wypowiadaj bo połowa z nich była kumplami jeszcze przed dołączeniem do SKT.

po drugie ciekawe co będzie na nąstępny sezon jak się SKT rozpadnie to zobaczymy czy Faker dalej będzie w Korei siedział czy easy mode do europy czy NA.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Tracą jednego z najlepszych i najbardziej doświadczonych ADC świata. 

Ogromna strata.Ciekawe kto wejdzie na ich miejsce

Masz rację, jeden z najlepszych ADC zaraz po Sneaky. No chyba, że piszesz o KR to się w pełni zgadzam, ma potencjał gościu.

Opublikowano

SKT dla hajsu zrobiony haha człowieku nie znasz się to nie wypowiadaj bo połowa z nich była kumplami jeszcze przed dołączeniem do SKT.

po drugie ciekawe co będzie na nąstępny sezon jak się SKT rozpadnie to zobaczymy czy Faker dalej będzie w Korei siedział czy easy mode do europy czy NA.

nie moze grac nigdzie indziej niz na kr bo jest obywatelem kr misiu.
Opublikowano

Tracą jednego z najlepszych i najbardziej doświadczonych ADC świata. 

Ogromna strata.Ciekawe kto wejdzie na ich miejsce

Kolego tylko że najlepszy ADC Świata to jestem ja :D

Więc proszę bez takich smętnych postów w temacie. 

Żeby nie było spamu napiszę że im się należało, grać może grali ale na poziomie brązu, tyle w temacie.

Opublikowano

Kolego tylko że najlepszy ADC Świata to jestem ja :D

Więc proszę bez takich smętnych postów w temacie. 

Żeby nie było spamu napiszę że im się należało, grać może grali ale na poziomie brązu, tyle w temacie.

Takie bronzy a z ich supportem byś przegrał 

Opublikowano

Szkoda, że tak rozpoznawalny team się rozpada, jednak niewykluczone, że zastąpią ich jeszcze lepsi gracze i SKT będzie w stanie sięgnąć po pierwsze miejsce raz jeszcze.

Opublikowano

Troche glupio to zrobili, wiadome ze czasami forma spada ale to nie oznacza ze odrazu trzeba z teamu odchodzic..

No szkoda, lubilem ich ogladac a teraz czuje ze team sie rozpadnie.

Serio np taki Faker z kr moze grac tylko z koreanskimi teamami?

Opublikowano

Masz rację, jeden z najlepszych ADC zaraz po Sneaky. No chyba, że piszesz o KR to się w pełni zgadzam, ma potencjał gościu.

Mam nadzieję że to troll bo porównywanie Sneaky'ego przeciętniaka w NA LCS do jednego z najlepszych jak nie najlepszego ADC świata zaraz po Uzim to chora przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...