Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa TI

qba4474

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy tank inspektor już nie działa?

2. Szukam jakiegoś tematu, poradnika lub czegoś w tym stylu gdzie są opisane weak spoty (VIII t i wyżej ) . Nie chodzi mi o mod hit zones . 

Opublikowano

1. Może być jakaś przerwa techniczna, albo źle się zalogowałeś.

2. Dolna płyta i właz dowódcy - 2 główne ws czołgów.

Opublikowano

1. Może być jakaś przerwa techniczna, albo źle się zalogowałeś.

2. Dolna płyta i właz dowódcy - 2 główne ws czołgów.

Może powinienem napisać dokładniej . Znaczy chodzi mi o WS typu jak np. te dwie jakby rurki na wieży T26E4 . Bo włazy o dolna płyta to jasna rzecz że tam wchodzi. ;)

Opublikowano

Może powinienem napisać dokładniej . Znaczy chodzi mi o WS typu jak np. te dwie jakby rurki na wieży T26E4 . Bo włazy o dolna płyta to jasna rzecz że tam wchodzi. ;)

Mamy Ci wszystkie czołgi wypisać? Zazwyczaj jest to dolna płyta lub właz dowódcy. Z takich charakterystycznych to np. AT 15 - strzelasz w działo, albo Obj. 263 - strzelasz w osłonę działa. W ok. 80% czołgów z dobrym pancerzem only dolna płyta i właz dowódcy.

Opublikowano

Mamy Ci wszystkie czołgi wypisać? Zazwyczaj jest to dolna płyta lub właz dowódcy. Z takich charakterystycznych to np. AT 15 - strzelasz w działo, albo Obj. 263 - strzelasz w osłonę działa. W ok. 80% czołgów z dobrym pancerzem only dolna płyta i właz dowódcy.

Dokładnie  chodzi mi o takie  charakterystyczne punkty, oraz czy jest  o tym jakiś temat. Lub czy muszę z czasem sam je znaleść lub w Tank Inspektorze wyszukać .

Opublikowano

Dokładnie  chodzi mi o takie  charakterystyczne punkty, oraz czy jest  o tym jakiś temat. Lub czy muszę z czasem sam je znaleść lub w Tank Inspektorze wyszukać .

no przecież dałem ci stronę gdzie masz każdy weak spoty każdego czołgu ładnie na obrazku zaznaczone i do tego opisane słownie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...