Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandashan czy WoWCircle? Jakieś polskie gildie?

dalir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korci mnie by pograć w MoP, ale nie wiem który serv byłby lepszy? Pandashan czy WoWCircle? A może jeszcze jakiś inny? Najlepiej żeby miał raty x1, maksymalnie x3 (jak patrze na stronki to na razie przemawia do mnie najbardziej WoWCircle). Tylko też nie chcę grać bez polaków ;p, istnieją na tych servach jakieś polskie gildie? Ile w nich gra osób? (szczerze powiedziawszy bez polskiej gildii grać mi się w MoP nie będzie chciało :D )

Opublikowano

Na WoWCircle po stronie Hordy nie znalazłem polskiej gildii. Nie wiem byc może taka istnieje ale system wyszukiwania gildii nie działa poprawnie. Na chacie dla polaków zawsze pusto.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Zapraszam do  Gildii na serwerze WoW Circle po stronie HORDY " Wilcze Rowy" mój nick : Rangos - piszcie. Bardzo fajny serwer :)

Na serwerze MoPowskim? jeśli tak z chęcią dojdę + 2 kolegów.

2sbu2dv.png

Opublikowano

na WoW Circle tam sa raty x100 ale naprawde gra sie przyjemnie nie ma żadnych donatów i wszystko działa :) Instancje, BG (AV super śmiga) ;) Piszcie do Rangos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...