Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaż na forum, będzie większa szansa pomocy.

Ale co ja mam pokazać ?

normalnie się włącza LEague shar potem włączam lola np biore customa zeby przetestowac wybieram postac laduje sie gra , i nic nie ma żadnego paska evade nic mimo ze mam skrypty zaznaczone , tak jakbym mial league sharp  wylaczony wtf ,wgralem ten leagueoflegends.exe do tych 2 folderow i podmieniłem i to nic nie dało , coś niby źle zrobiłem ?

Opublikowano

Ale co ja mam pokazać ?

normalnie się włącza LEague shar potem włączam lola np biore customa zeby przetestowac wybieram postac laduje sie gra , i nic nie ma żadnego paska evade nic mimo ze mam skrypty zaznaczone , tak jakbym mial league sharp  wylaczony wtf ,wgralem ten leagueoflegends.exe do tych 2 folderow i podmieniłem i to nic nie dało , coś niby źle zrobiłem ?

Zaznacz skrypty dopiero po włączeniu się gry.

A czemu jak pisze, żeby pomienić ten plik w game_client_svn to nie mam tego folderu?

Wklejacie do : 

D:\Games\League Of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.55\deploy

QUhIR7.png

Opublikowano

Zaznacz skrypty dopiero po włączeniu się gry.

Po co mam zaznaczać jak nawet nie mam opcij , a przy ladowaniu gry widoczny jest tylko mój ping zbugowane jakieś ;C

Opublikowano

Wgraj jeszcze raz te 2 potrzebne programy (visual c++ i networka). Pobierz od nowa paczke. Raz tak mialem, że gdy ktos inny siedzial na kompie, to mi antywirus usuną coś z L# i bot był bezużyteczny. Offnij antywirusa i dopiero sprawdz.

Może być jeszcze, że zle wgrałeś tego Fixa. zobacz dobrze na poradniku, gdzie trzeba to podmienić (te 2 foldery) i sprawdz na costumie (Spróbuj podczas gry odpalić L#, może zadziała)

Opublikowano

Wgraj jeszcze raz te 2 potrzebne programy (visual c++ i networka). Pobierz od nowa paczke. Raz tak mialem, że gdy ktos inny siedzial na kompie, to mi antywirus usuną coś z L# i bot był bezużyteczny. Offnij antywirusa i dopiero sprawdz.

Może być jeszcze, że zle wgrałeś tego Fixa. zobacz dobrze na poradniku, gdzie trzeba to podmienić (te 2 foldery) i sprawdz na costumie (Spróbuj podczas gry odpalić L#, może zadziała)

Nic nie działa , podmieniłem ten plik z tematu mini bug fix L# do 2 folderów , i dalej nic nic poprostu nie ma programy , ja nie pisze o skrypty tylko o program ..

Opublikowano

Dołączam się do tematu, mam to samo , wczoraj jeszcze było wszystko ok , dzisiaj kappa 

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...