Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iOS 8 Oficjalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro wychodzi oficjalna aktualizacja do ios 8.

Kto instaluje a kto zostaje przy swoim jalibreaku? :D

Bo jestem ciekawy ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie miałem JailBreaka dlatego aktualizuje, nawet nie wiem po co mam się bawić w te całe odblokowywanie systemu! xD

Właśnie mi się aktualizacja pobiera i instaluje! :D

Opublikowano

na jakim sobie zainstalowałeś? ja właśnie godzinę temu zaktualizowałem swojego 4s.

Dużo osób pisało że muli itp. a ja szczerze mówiąc nie odczułem różnicy między 7 a 8.

Jedynie czasem jakaś animacja się przez ułamek sekundy zlaguje ale nic poza tym :P

Opublikowano

Ja aż do wydania Jailbreak'a zostaje przy 7, w 8 nie ma nic takiego ciekawego co by przykuwało moją uwagę i zmuszało mnie do aktualki systemu.

Opublikowano

na jakim sobie zainstalowałeś? ja właśnie godzinę temu zaktualizowałem swojego 4s.

Dużo osób pisało że muli itp. a ja szczerze mówiąc nie odczułem różnicy między 7 a 8.

Jedynie czasem jakaś animacja się przez ułamek sekundy zlaguje ale nic poza tym :P

Zaktualizowałem 5S. <3

Zgadza się, są lekkie przycięcia, a w programie "Pogoda" to już tragedia jest przy otwieraniu jakiegoś miasta by zobaczyć szczegóły!

Tak się zastanawiałem czy powrócić, ale mam nadzieję że to jakoś naprawią lub wyjdzie szybko jakaś aktualizacja która to wszystko ustabilizuje! :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNeVdi

Ale ios7 już nie jest podpisywany więc nie wrócisz z tego co wiem :D

Ale zaraz sprawdzę na swoim czy się jeszcze da :D

Opublikowano

Wróci, na jakiś czas furtka jest otwarta, wystarczy pobrać obraz systemu i otworzyć iUrządzenie. Jeśli ktoś chce, radzę robić to szybko. Mój iPad na iOS8 działał tragicznie od bety, dlatego jak na razie muszę zostać przy 7.1.2  <_<

apple.png

Opublikowano

mój 4s działa tak samo jak na 7.1.2 :D

A co do powrotu to zaraz sprawdzę czy jeszcze podpisują 7.1.2

@Edit

Da się jeszcze :D ja i tak czekam do kolejnej wersji ósemeczki :D

Opublikowano

mój 4s działa tak samo jak na 7.1.2 :D

A co do powrotu to zaraz sprawdzę czy jeszcze podpisują 7.1.2

@Edit

Da się jeszcze :D ja i tak czekam do kolejnej wersji ósemeczki :D

Dzięki za sprawdzenie! :D

Ja i tak pozostaję przy 8, nie chce mi się bawić znowu godzinę (a raczej czekać)! :P

Przyzwyczaję się do tego! 

Opublikowano

ja robiłem to... 15min wraz z JB :D

No ale pewnie tobie chodzi o ściąganie :D

Ja mam na dysku wszystkie wersje xD

Opublikowano

nie pobierajcie ios8 na iphone 4s ponieważ go zamuli na śmierć i bateria pada 2 razy na dzień pozostańcie przy ios6 albo 7 jeśli macie 4s jeśli macie 5/s to polecam poczekać na jailbreak :D ja mam na iphonie 5s jailbreak na ios7 i na razie dopóki nie bd jb na ios8 to nie aktualizuje a po za tym mam tez iphone 6 plus który posiada już ios8 i powiem ze działa wyśmienicie :) oraz na ipadzie mini  znacznie poprawiono komfort użytkowania :) jak narazie zero crashy i bugów zobaczymy jak to będzie dalej :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

nie pobierajcie ios8 na iphone 4s ponieważ go zamuli na śmierć i bateria pada 2 razy na dzień pozostańcie przy ios6 albo 7 jeśli macie 4s jeśli macie 5/s to polecam poczekać na jailbreak :D ja mam na iphonie 5s jailbreak na ios7 i na razie dopóki nie bd jb na ios8 to nie aktualizuje a po za tym mam tez iphone 6 plus który posiada już ios8 i powiem ze działa wyśmienicie :) oraz na ipadzie mini  znacznie poprawiono komfort użytkowania :) jak narazie zero crashy i bugów zobaczymy jak to będzie dalej :D

Mój 4s radzi sobie szczerze mówiąc znakomicie na ios8 a bateria wolniej pada niż na 7 (moze to moje odczucie tylko)

Ale z płynnością jest praktycznie tak samo jak na 7.1.2 :D

Opublikowano

Mój 4s radzi sobie szczerze mówiąc znakomicie na ios8 a bateria wolniej pada niż na 7 (moze to moje odczucie tylko)

Ale z płynnością jest praktycznie tak samo jak na 7.1.2 :D

to albo nie masz zasypanego aplikacjami iphona albo coś jest nie tak :D

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Znajomy zakupił godzinę temu Iphone 4s zrobił upgrade i cyka jak należy zobaczymy jak długo xD u mnie się zacina nadal :/ przeglądarka włącza się o 30% dłużej niż na ios7 ;/ lecz nie tylko przeglądarka odpal sobie jakąś gre lub wymagającą aplikacje np gta  albo jakąś inna :) 

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Wgrałem na mojego 4S iOS 8 i lekki spadek wydajności niestety jest zauważalny. Nie jest on duży, ale czasami potrafi ściąć nawet przy przesuwaniu menu. 

Design też mi się niezbyt podoba np. wysuwany dolny pasek z jasnością ekranu, głośnością itp. jest tragiczny, wygląda jak wklejony z zupełnie innego OS, kupy dupy się to nie trzyma. :D

Generalnie nie chce mi się wracać na iOS 7, więc zostaję przy 8, mam iPada i MacBooka Air i ich używam więcej, bo 4S ma dość mały wyświetlacz (taki... jaki ma być w telefonie, a nie 6 cali, jak tablet :O). 

Opublikowano

Nie wiem od kiedy ale na dzień dzisiejszy tj. 28-09-2014 nie ma możliwości downgrade do 7.1.2.

Apple już nie podpisuje ios7.

u mnei na 8.0.2 działa płynnie i mam nadzieję że będzie tak nadal.

Chciałem na 7.1.2 wrócić no ale niestety brak takiej możliwości.

Trzeba teraz czekać na JB :P

Opublikowano

Nie wiem od kiedy ale na dzień dzisiejszy tj. 28-09-2014 nie ma możliwości downgrade do 7.1.2.

Apple już nie podpisuje ios7.

u mnei na 8.0.2 działa płynnie i mam nadzieję że będzie tak nadal.

Chciałem na 7.1.2 wrócić no ale niestety brak takiej możliwości.

Trzeba teraz czekać na JB :P

Da sie wrócić ale to proces ok 5 godzin wpisywania komend ;/ zauważyłem jedną śmieszną zecz :D W ipadzie mini with retina gdy go zablokowałem i chciałem odblokować pojawił mi się dziwny unlockscreen z wyborem jakichś zabezpieczeń po czym ipad sie zrestartował (ios 8.0.2) w crashlog usuneły sie po tym wszystkie logi ;/

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Mojego iPada 2 i iPhone 5S juz zaaktualizowalem, i szczerze mowiac na iPadzie troche zaluje... o ile na iOSS 7 jeszcze dosyc dobrze dzialal to na iOS 8 zaczal niesamowicie mulic, w sumie jedyny powod dla ktorego zaaktualizowalem do 8 na tablecie byl iCloud Drive, bo inaczej nie bylby dostepny.. a w sumie i tak nie jest jeszcze dostepny na iPadzie/iPhone tylko przez iCloud.com.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

ja nie żałuję że zaktualizowałem na swoim 4s bo nie doświadczam zacięć itp. ale trochę kicha z JB

Opublikowano

Icloud drive mi normalnie działa co prawda czasami potrafi się nawet ipad wyłączyć ale działa ;) jak na razie nie zauważyłem żadnych ścin na ipadzie mini retina oraz ipadzie 4

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

mi na razoe działa okej i boję się robić update do 8.1 xD mam jeszcze 2tyg na pomyślenie xD

Opublikowano

mi na razoe działa okej i boję się robić update do 8.1 xD mam jeszcze 2tyg na pomyślenie xD

Niech cię nie korci na razie robić ten update ja trochę żałuje poczekaj na lekki update ponieważ w aplikacjach pojawiają się ogromne bugi których w Ios 8.0 nie było ! :) PS : Jeśli jesteś w stanie proszę na swoim urządzeniu przeprowadzić pro test benchmark i podać wyniki bo mnie trochę to zmyliło :D

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

5 podobno spoko działa.

Ale nie wiem napewno.

Zaktualizuje jak będą opinie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...