Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin/Champ] Skiny czy moze postac?

folx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero...

Mam 1,1k rp i mam dylemat..kupic skina czy moze ahri za 880RP ? :D

Postacie do ktorych chcialbym kupic skina:

Karma , Kata , Orianna , EZREAL <3 , Pantheon , Tristana , Udyr , Vi , Darius , Jax , Ryze..

Więc piszcie czy skin do ktorejs z tych postaci co wymienilem czy moze Ahri za RP? 

Opublikowano

Nie kupuj postaci za rp bo to bez sensu jest. Potem jak będziesz np. konto wyceniał to nikt ci więcej nie zapłaci za to że 10 champów  kupiłeś za rp. A jak będziesz miał np. 10 skinów to wartość konta wzrasta.

Opublikowano

Nie opłaca się kupować postaci za rp,lepiej zastanów się którą postacią Ci się najlepiej gra,podoba Ci się i co najważniejsze UMIESZ nią grać,wtedy możesz kupować skina do tej postaci,jest to bardziej opłacalne.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Nigdy nie kupuj postaci za RP, szkoda marnować skoro możesz kupić za IP. Skoro Ezrael najbardziej Ciebie interesuje, to kup do niego, tylko którą masz na myśli? Mi się jedynie podoba Debonair i Pulsfire :p

Ja osobiście bym kupiła do Orianny, bo nią gram najczęściej. Widzę, że na przecenie jest Pool Party Graves, świetna animacja, pocieszna, gdybym grała adc, do niego bym kupiła :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...