Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1350/3150

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł

Robie powrót do lola po paru miesiącach na nowym koncie i nie wiem co jest w "mecie". Linia obojętna, co jest teraz op ?

Opublikowano

Tristana (najlepszy adc, OP dmg, przydatna w tf, najlepszy escape itp), Twitch (niepokonany w late), Olaf może zapomniany, ale i tak moim zdaniem można dużo nim ugrać. Dodatkowo polecam Ci zakupić Nidalee pod AD (w early nie ma sobie równych, niestety z czasem słabnie) oraz Jaxa (może mało przydatny w TF, ale 1v1 bardzo silny, dobre ganki, engage, dość twardy)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Dobra, tristane i alistara zrobie za friko oczywiście a na pierwszą postać brać może karme z RP a potem akali, nidalee ? Zbierać na Zeda, dalej jest op ? 

Opublikowano

Zed to nadal bardzo dobry assassin :) Silny na lane, a ADC przeciwników ściąga w sekundę i przy tym wychodzi z całym hp (wbijasz na adc, odpalasz wszystkie skille, na koncu ult do escape i gg wp)

Opublikowano

Tristana (najlepszy adc, OP dmg, przydatna w tf, najlepszy escape itp), Twitch (niepokonany w late), Olaf może zapomniany, ale i tak moim zdaniem można dużo nim ugrać. Dodatkowo polecam Ci zakupić Nidalee pod AD (w early nie ma sobie równych, niestety z czasem słabnie) oraz Jaxa (może mało przydatny w TF, ale 1v1 bardzo silny, dobre ganki, engage, dość twardy)

Twitch niepokonany w late game śmiechłem trochę vayne zabije szczurka w sekunde tak samo tristana.

Na mida polecam kate jeśli nie masz 30lvl top jax/tryndamer.

Opublikowano

@geramz

Nope :) 'Szczurek' wystarczy, że przeżyje early, odpali ult w late i vayne po 2 strzałach pada :) Tak samo Trista. Tylko tak jak mówię, Twitchem trzeba umieć grać. Jak nie ogarniesz CS w early to będzie ciężko

Opublikowano

To samo napisałem o vayne może szczurek jest mocny w sumie grałem nim 1/2 razy ale jako adc w late vayne rządzi  i żaden inny  nie może się z nią równać(to jest tylko moja opinia ty możesz sądzić,że twitch jest lepszy każdy ma inne gusta ale według ludzi to vayne jest nr 1 w late gam'ie)

Opublikowano

Każda postać jest dobra jak umiesz grać wg mnie to

Nasus

Udyr

Akali 

Ale pamiętaj każdy ma inne style gry i każdy lubi inne postacie 

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...