Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo proponujeci mi wziąsc z taverny ?

skico93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci polecał przejść na taktykę 2/2/1 (2 supporty/2 ass./ 1 vanguard) i wziąć tobiego (jeśli idziesz pod PVP) albo konan (typowo pod pvm), uprzedzając twoje typanie wywal itachiego i ulepsz kakashiego bo jest po prostu lepszy od niego (ofc itachi ulepszony>kakashi ulepszony[no chyba że zamierzać "kupić VIP 6 to ofc zostawiasz itachiego]).

DR5ChPt.png

Opublikowano

teraz zanim kakashiego ulepsze to masakra wiec zostawie sobie ich bo zanim nazbieram scrroli i jeszcze wyexpie go to masakra itachiego zmienie na 100 lvl na naruto sage

Opublikowano

teraz zanim kakashiego ulepsze to masakra wiec zostawie sobie ich bo zanim nazbieram scrroli i jeszcze wyexpie go to masakra itachiego zmienie na 100 lvl na naruto sage

Sage naruto jest useless (no chyba że go ulepszysz). Co do nazbierania souli to raczej nie jest problem (przynajmniej jak narazie bo ty masz 800 a ja za 1 lvl będę musiał uzbierać po 2k souli na 2 postacie więc wiesz xD)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Naruto sage nie jest useless, i polecam Ci go zrekrutowac na 100lvl'u chociazby na best/RA event. A z taverny Tobi ;)

źle się wyraziłem, są lepsze opcje niż on :).

@Polecam zainwestować te 15 zł i mieć tego VIP 1-ke :p.

DR5ChPt.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie bierz tobiego, wystarczy sredni sasori żeby sobie z nim poradzić,na 90lvl niezbedna będzie konan, troszke straciłeś po tym jak wziąłeś 2 aoe ninjów z s clubu, powinieneś ulepszyć kakashiego .

Sennin naruto przyda sie w jutsu lab na 100lvl,hard trialu na 100lvl, tam gdzie przyda sie wysokie dmg, no i pomoże w eventach zdobyć wiecej expa, srebra , nagród.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...