Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Laptop HP po formacie

TheQuincyMode

Pytanie

Opublikowano

Witam, robiłem formata (tego szybkiego, odświeżanie czy jakoś tak) i zamiast laptop zmienić się na lepsze, po prostu stał się szambem...

Gdy go włączam to jak kiedyś mogłem odrazu robić co chcę, muszę czekać jakąś ładną chwilkę zanim się ogarnie bo jak coś klikam to muli że szok, na facebooku jak piszę to podrkeślenie czerwone jest że niby bład ortograficzny..

SPECYFIKACJE LAPTOPA.

RAM: 8GB

Grafika: Radeon HD 8650G + 8700 / 8800

Procesor: AMD A10-5750M [4 rdzenie]

System operacyjny: Windows 8 

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadasz co posiadasz tylko nie potrafisz poszukać jak należny swojego modelu po numerze seryjnym , pisze dokładnie jak szukać na STRONIE SUPPORTU na dodatek masz też automat co wykrywa wszystkie nowsze modele

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

posiadasz co posiadasz tylko nie potrafisz poszukać jak należny swojego modelu po numerze seryjnym , pisze dokładnie jak szukać na STRONIE SUPPORTU na dodatek masz też automat co wykrywa wszystkie nowsze modele

Pobrałem wszystkie aktualizacje z [HP Support Assistant] i nadal nie czuje tej płynności co przed formatem. Pobiorę jeszcze wszystkie aktualizacje z Windows Update i może wgram Windows 8.1 

ps. dodam też, że jak pobiorę jakiś program z sieci to instalacja progrmau włączy mi się po 30sekundach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...