Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Słuchawki.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym prosić aby wypowiadały się osoby tylko które mają jakieś większe doświadczenie z dziedziny słuchawek nausznych.

W cs:go gram na laptopie, (bardzo wygodnie się gra) , ale posiadam słuchawki nauszne Creative Fatality. Może rok temu je kupiłem , ale po godzinie / dwóch używania ich, nie da się wysiedzieć (uszy bolą) dlatego stwierdziłem iż potrzebuje porady dotyczącej słuchawek nausznych. Konkretne modele i ew jakieś porady.Interesuje mnie również aby nie były one przeznaczone do słuchania muzyki, (only FPS cs:go.).

Mikrofon wbudowany mam w laptopie , i źle z komunikacją nie jest, dlatego teraz pytanie, czy warto kupować słuchawki z mikrofonem ? Czy oddzielnie ? Czy wgl warto dokupywać mikrofon.Myślałem nad słuchawkami : Siberia Forest V2, QPAD QH-85 . Prosiłbym o polecenie słuchawek do 400 zł (górna granica.) To tyle. Bez zbędnych komentarzy oraz wypowiadania się ludzi którzy coś widzieli, coś usłyszeli (wiadomo o co chodzi.)

Opublikowano

Posiadam superluxy hd681b ktore sa dokladnie takie same jak wersja bez B jednie posiadaja wiecej bassu.

Osobiscie stwierdzam po 6 miesiacach uzywania ze basu jest za malo a maksymalna glosnosc to polowa fatalitek.

Tak na prawde ty potrzebujesz porzadnej karty dzwiekowej ale z racji tego ze masz laptopa nie jestes w stanie jej podlaczyc. Ja wybral bym shure srh 240/440 (niedlugo samemu kupuje) woelka scena dzieki ktorej bedziesz w stanie dokladnie uslyszec skad przeciwnik strzela/nadchodzi. Duzy bass oraz jak na sluchawki budzetowe swietne brzmienie.

graphic.png
Opublikowano

Ja osobiscie mam STEELSERIES SIBERIA V2 HEAT ORANGE.Polecam,istne "WH" w uszach :D

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

Sound Blaster Tactic 3D Alhpa /Sigma .. :) Polecam od siebie.. Zestaw razem z THX THRU STUDIO . :) Słuchawki + ta zewnętrzna karta dźw. to bajka :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...