Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z odtwarzaczami

tytan1000014

Pytanie

Opublikowano

Tak jak w temacie posiadam problem z odtwarzaczami do filmów, większość czasu przesiaduje nad anime i poprostu już mam taki nawyk, żeby je oglądać ale ostatnio wyskakuje mi takie cos:  

Warning: session_start(): open(/tmp//sess_36ljfvf7b8gs2f2815v9nap6o6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /usr/home/lexarks/domains/animezone.pl/public_html/silnik.php on line 29Warning: Unknown: open(/tmp//sess_36ljfvf7b8gs2f2815v9nap6o6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe właśnie dzisiaj mi sie ten sam problem pojawił... Chciałem sobie bleacha obejrzec a tutaj nagle pojawia się przy włączeniu odtwarzacza to samo : Warning: session_start(): open(/tmp//sess_i0dl3136m4vudolc2va1gbjmm6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /usr/home/lexarks/domains/animezone.pl/public_html/silnik.php on line 29 Warning: Unknown: open(/tmp//sess_i0dl3136m4vudolc2va1gbjmm6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

Musimy na jakiegoś speca poczekać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...