Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Które wiadomości, Jaki styl?

NajsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników.

Pisze plugin na toolsy pod mój powstający serwer :D

Ale mam problem a mianowicie wiadomości.

Możecie mi doradzić który styl lepszy?

Możecie zaproponować własne zmiany oraz nowe ciekawostki. Każdy pomysł jest dobry nie ma złych rzeczy.

Tu są 2 projekty które moim zdaniem wyglądają dobrze.

post-1241341-0-02933800-1410879792.jpg

post-1241341-0-14573600-1410879796.jpg

post-1241341-0-77201000-1410879800.jpg

Ciekawe i kreatywne odpowiedzi nagradzam like! :)

Pozdrawiam NajsPL

Opublikowano

"piszesz" plugin na toolsy na swój "serwer"

otóż będę chamskim (w końcu z tego słyne) wiec moja odpowiedz bedzie bolesna i dla moderatorów i dla ciebie, kolejny twórco pseudo hardcore/survival frakcje

1. Po trzecim i 4tym screenie widze, że przerabiasz xcrTools, bo jedzie nim na kilometr choćby po stylu tej wiadomości.

2. Wszystkie style przyprawiają mnie o wymioty, a dlaczego? Bo kojarzą mi się z lifehardem, procraftersami i innymi gównami zrobionymi przez inne gówna z MPC.

3. Nie w*****a was to że co drugi laluś na mpc chce zaszpanować tekstami w stylu "jeśtem pjogjamiśtom, piszem wuaśnie tulsy na muj serfferek"

4. Cały mój post jest offtopem więc proszę o warna - w końcu mam ich 0 a chce sobie uzbierać

5. Konfucjusz powiedział kiedyś bardzo mądrą sentencję - Kto trzęsie drzewem prawdy na tego spadają obelgi i nienawisć

Taka prawda, coraz więcej procrafterso-xcrafterso-lifehardowych gówno-projektów które upadną 2 dni po otwarciu, i które utrudniają wybicie się ogarniętym i porządnym serwerom? Ten świat schodzi na psy..

Gz, gz, gz idelanie okrsliles to o czym myslalem, mam dokladnie to samo zdanie co ty...
Opublikowano

"piszesz" plugin na toolsy na swój "serwer"

otóż będę chamskim (w końcu z tego słyne) wiec moja odpowiedz bedzie bolesna i dla moderatorów i dla ciebie, kolejny twórco pseudo hardcore/survival frakcje

1. Po trzecim i 4tym screenie widze, że przerabiasz xcrTools, bo jedzie nim na kilometr choćby po stylu tej wiadomości.

2. Wszystkie style przyprawiają mnie o wymioty, a dlaczego? Bo kojarzą mi się z lifehardem, procraftersami i innymi gównami zrobionymi przez inne gówna z MPC.

3. Nie w*****a was to że co drugi laluś na mpc chce zaszpanować tekstami w stylu "jeśtem pjogjamiśtom, piszem wuaśnie tulsy na muj serfferek"

4. Cały mój post jest offtopem więc proszę o warna - w końcu mam ich 0 a chce sobie uzbierać <really>

5. Konfucjusz powiedział kiedyś bardzo mądrą sentencję - Kto trzęsie drzewem prawdy na tego spadają obelgi i nienawisć

Taka prawda, coraz więcej procrafterso-xcrafterso-lifehardowych gówno-projektów które upadną 2 dni po otwarciu, i które utrudniają wybicie się ogarniętym i porządnym serwerom? Ten świat schodzi na psy..

Lecz się. Zacznij krytykę od siebie i stwórz tak duże projekty jak PCR, LifeHARD, czy XCrafters. Masz ból dupy, bo ktoś potrafi coś więcej od Ciebie?

Kolejny z bólem dupy. Idźcie, bo już mnie to wku-rw-ia. Zrób taki serwer, nie chodzi o kwestie techniczne, bo faktycznie podjebać kod z xcr każdy potrafi, ale zajmij się marketingiem tak jak ja, Pepcio, czy defabri(haj$ed) tudzież defabricated (hłe). ;)

Mamy coś czego Ty nie masz - umiejętność sprytnego myślenia i znamy zasady marketingu w klockach.

#topic: Pierdol te wiadomości, a zajmij się stabilnym działaniem serwera i ogólnym rozplanowaniem projektu, a nie marnujesz kilka dni swojego życia na kolorki w pluginie.

Opublikowano

Lecz się. Zacznij krytykę od siebie i stwórz tak duże projekty jak PCR, LifeHARD, czy XCrafters. Masz ból dupy, bo ktoś potrafi coś więcej od Ciebie?

Kolejny z bólem dupy. Idźcie, bo już mnie to wku-rw-ia. Zrób taki serwer, nie chodzi o kwestie techniczne, bo faktycznie podjebać kod z xcr każdy potrafi, ale zajmij się marketingiem tak jak ja, Pepcio, czy defabri(haj$ed) tudzież defabricated (hłe). ;)

Mamy coś czego Ty nie masz - umiejętność sprytnego myślenia i znamy zasady marketingu w klockach.

#topic: Pierdol te wiadomości, a zajmij się stabilnym działaniem serwera i ogólnym rozplanowaniem projektu, a nie marnujesz kilka dni swojego życia na kolorki w pluginie.

Zrobiłem tak jak mówiłeś.

Wiadomości są. Jakie są.

Co do wypowiedzi kolegów wyżej Nie ma nawet fragmentu kodu z xcr ;) <ból dupy>

Jak nie wierzycie Pw nie gryzie. 

@Enther_ 

Zapraszam programisto napisz coś ;) Może wybijesz się na Lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...