Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObsydianTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko mordeczki. Możliwe że wiele osób mnie zna z metina prywatnych serverów w szczególności. Chciałem wam przedstawić mój kanał na yt a oto link:https://www.youtube.com/channel/UCMB-36ZyKw0S-ilD83WMlSg. Lecz za nim wejdziecie dowiedzcie się czegoś więcej ;). Kanał ten nie jest przeznaczony tylko na gry lecz w dużym stopniu będzie się on na tym opierał. W swoich pierwszych filmikach wiele eksperymentowałem i nie byłem jeszcze w pełni świadom jak co ma wyglądać i czego trzeba użyć i jak aby filmy były do obejrzenia bez krwawienia oczu ani uszu.

Moją główną grą i stałą bynajmniej mam taką nadzieję jest to LeagueOfLegends zwany również jako lol. Mam 17lat i troszkę inny niż każdy ;d. A co dokładniej ? Mam w głowie wiele szalonych pomysłów których nie mogę jeszcze zrealizować na ten moment z powodu tego że moje miasto jest za małe na trollingi lecz na pewno znajdą się challange z wyzwaniami dla mnie ;d. No cóż obejrzyjcie sobie mój najnowszy odc.https://www.youtube.com/watch?v=y3EHCl4IPrI i jeżeli spodobał się wam zostawcie like suba udostępniajcie bo to dla mnie wiele znaczy. Nagrywać będę dziennie min. 1 grę do 3 zależy też z czego i ile czasu będą miały. Sprzedać się nie sprzedam bo nie mam zamiaru zarabiać na yt (chwilowo) :D bo jest to dla mnie tylko nowe doświadczenie i zabawa. Pozdrawiam wszystkich narazie i miłego oglądania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...