Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bindowanie kopania.

TheBeden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie wiem że się tak da bo tak robiłem ale nie pamiętam jak. A więc mianowicie chce zacząć kopać i zrobić tak żeby bez trzymania myszki samo mi kopało a ja równoczesnie mógł bym przeszukiwać internet lub inne rzeczy. Proszę o szybką pomoc za dobre odp daje + ! :)

d63.png

Opublikowano

Mam sposób na kopanie ale nie na 2 rzeczy na raz - kopanie i przeglądanie stron

-

Bierzesz myszkę ustawiasz na stowniarki (ma być blisko klawiatury)

Podnosisz Klawe (Klawe = Klawiature) i opuszczasz na przycisku PPM tak by był wcisnięty (nie pamiętam który to który ale PPM to chyba ten Lewy) GOTOWE.

Jest jeszcze sposób z kartą - Masz Szparke między przyciskiem a obudową jesli tak to tam wkładasz Karte i gotowe powinno działać

odchodzisz od kompa idziesz na telewizor czy coś i nie musisz trzymać tego przycisku :)

Pozdrawiam Wafel. (Nie jestem inteligentną osobą, jestem osobą walnięta i chorą umysłowo)

Opublikowano

Też nie znam sposobu na robienie jednego i drugiego. Ja zawsze sobie taśme przyklejałem do myszki i działało =D

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Jest możliwosc wykonania 1 czynnoci a mianowicie . Kopiesz przez chwile na stoniarkach następnie wciskasz F11 i gotowe . Kopie ci samo . Jednak gdy zminimalizujesz mc nie będzie to juz dzialac.

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Jest wiele sposobów by samo kopało ale nie słyszałem jeszcze o tym by dało się przy tym jeszcze Minecrafta zminimalizować by dało się np. oglądać filmiki na yt..

Opublikowano

@"Ztrollowany" Własnie to było cos takiego żę F11 a potem ctr + cos tam i sie minimalizowalo samo i działało... tylko nie wiem co to były za przyciski :D

Potem zmieniasz okno na przegladarke przez win+tab lub alt+tab nwm jakos tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...