Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 15/9

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież to było wiadome, że talonowi zdejma silence na e, jedyna alternatywa bylo zmniejszenie range e lub zdjecie niewidki z R, bo dmg nie ma mu co nerfic

Opublikowano

Nareście to gówno znerfili 900 dmg 11 level z brutalizerem bez żadnej asysty i killa pozdro elo 600

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Nareście to gówno znerfili 900 dmg 11 level z brutalizerem bez żadnej asysty i killa pozdro elo 600

Dobry Talon i po tym nerfie i tak Ci wyjebie tyle samo dmg pozdro. To zależy kto lepiej zagra. Niby Talon kontruje milanerów typu Ahri ale to zależy też kto pierwszy wbije.. jak Ahri trafi charma to Talon dead a jak Talon wbije pierwszy to na ogół Ahri padnie.

hehehe zabawne w c**j, że nie tykali go tyle czasu a jak jakieś spocone nerdy z LCS'ów go tknęli to już nerf. Scarra i inni azjaci grali nim gdy nie był modny ale europejskie k***y kopiować tylko potrafią.

Opublikowano

Slow na 0.1 sekundy, no na pewno pomoże przy zabijaniu kogoś. xD

Tylko jak 100% to stun (bo stoisz w miejscu) to 99% będzie bardzo odczuwalne.

jp8p35.png
Opublikowano

Tylko jak 100% to stun (bo stoisz w miejscu) to 99% będzie bardzo odczuwalne.

Tylko minimalnie i tak zostaje jakaś określona ilość ms tak jak przy ulcieThresha, chyba coś koło 125

Opublikowano

ten slow jest po to by autoatak który automatycznie uderzal przeciwnika na którego użyliśmy e zadał wiekszy dmg 0.1sekundy w zupełności na to wystarczy bo aa uderza odrazu po uzyciu e. 

tak mi sie wydaje, ale nie wiem, talonem gralem kilka razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...