Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaką zagrać? FIFA 2012-2014

pawmoss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie :) chciałbym pograć sobie w fifę, nigdy nie grałem więc jest mi to wszystko jedno, myślę, że rocznik od 2012-2014 ( w zależności który mi będzie działać ). Zwracam się do was ponieważ mam chyba najgorszy system ( windows 8 ) i mam pytanie czy jest wgl szansa zainstalowania tej gry ? ( posiadam nowiutki laptop Lenovo G510, procesor Intel Core I3-400M Cpu 2,4GHz, 4Gb ramu. Mam oryginalnego windowsa i nie chciałbym go za bardzo zmieniać :( proszę o pomoc

Może przy okazji poda mi ktoś linka do ściągnięcia tej gry ? ( może być Utorrent ).

Dziękuję bardzo i pozdrawiam !

Opublikowano

Nie kupuj 14, bo się możesz nieźle wkurzyć.

Imo najlepsza część FIFY to 12.

12 Ci pójdzie.

Linka do ściągnięcia Ci nikt nie poda, bo MPC nie wspiera piractwa.

giphy.gif ­

Opublikowano

Wbrew pozorom co do Windows 8 się nieźle mylisz bo miałem okazję pare tygodni pracować na tym systemie i nie jest źle chociaż i tak 7 jest najlepsza,ale wracając do pytania to każda fifa tobie wejdzie może prócz 15 ale tu chcę się ciebie spytać jaką kartę graficzna posiadasz zintegrowaną czy nie.I też jaki model.Bo może być sytuacja że fifa 15 też tobie wejdzie a będziesz grał w 14(to trochę bez sensu wiedząc że komputer uciągnie grę a i tak grasz w starszą wersje).Bo jak i tak chcesz spiracić ale na dzień dzisiejszy na twoim kompie spokojnie wejdzie 14.

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Chłopaki, jeszcze jedno, mam fifę 2013, na padzie wszystko działa ale na klawiaturze nic :( strzałki nie działają...da się to jakoś zmienić czy jedną szansę jest kupno pada ?

Opublikowano

Bierz 14, sam ostatnio kupiłem i gra się wyśmienicie, mimo tego iż mój komp na dobrze ponad 7 lat. Chłopaki z MPC pomogli ze składem i on-line można śmiało grać. Między 12 a 14 nie ma aż tak dużej różnicy, działają na tym samym (?) silniku więc problemów nie będzie. Zawsze możesz ściągnąć demo i sprawdzić jak chodzi, a potem wziąć poprawkę, że pełna wersja jest lepiej zoptymalizowana.

O co Wam chodzi, że się wkurza w 14? Według mnie najlepsza wersja (długo grałem w singlu), teraz pogrywam on-line. Tak dopracowanej fify to według mnie jeszcze nie było.

Opublikowano

Ja polecam Tobie 13, jak dla mnie najlepsza.

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Ja Ci polecam Fife 12, według Mnie najlepsza była jeśli chodzi o 2012-2014 .

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Fifa 14 zdecydowanie. Grafika bardzo dobra, gra na komputera nie jest taka łatwa, dodatkowo sobie pograsz z ludźmi, bo nie każdy będzie przechodził na 15. W fifie 12 nikogo nie znajdziesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...