Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą artę wybrać?

bassa1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było wałkowane miliony razy: http://www.mpcforum.pl/topic/1230181-tut-artylerie/

Mogę odradzić na wstępie ruską i francuską. Celność słaba, splash słaby, obrażenia tragiczne/słabe.

Najlepsze są brytyjskie i amerykańskie. Dobry splash, dmg, parabola pocisku, mobilność. Pograj nimi na teście, obie są bardzo dobre, ale mi lepiej szło brytyjskimi.

Opublikowano

Nie jestem mistrzem art, ale sam idę w linię Francuską, ze względu na magazynek.

Nie polecam linii niemieckiej, ze względu na ich rozmiary i długie skupianie.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

chozi mi dokladnie ktora polecacie ktora line najlepiej robic

Brytyjskie i amerykańskie. Najlepszy dmg i splash. Celność jest o dziwo ok, walniesz 5m od czołgu, wejdzie za 1500.

Opublikowano

Nie jestem mistrzem art, ale sam idę w linię Francuską, ze względu na magazynek.

Nie polecam linii niemieckiej, ze względu na ich rozmiary i długie skupianie.

Tyle, że Fransuska arta nie jest dobra, ponieważ mało zdaję na pestce, a takie T92 może więcej zrobić spleshem nić ona całym magazynkiem.

Opublikowano

Brytyjskie i amerykańskie. Najlepszy dmg i splash. Celność jest o dziwo ok, walniesz 5m od czołgu, wejdzie za 1500

Graj juz ponad 2 lata i nie spotkałem sie jeszcze zeby arta walneła mi za 1500 5m odemnie ...

Idz w francje ja średnio robie ponad 2k na bitwe a mam juz ponad 1k bitew tylko musisz wiedziec gdzie stanąc.

Opublikowano

Graj juz ponad 2 lata i nie spotkałem sie jeszcze zeby arta walneła mi za 1500 5m odemnie ...

Idz w francje ja średnio robie ponad 2k na bitwe a mam juz ponad 1k bitew tylko musisz wiedziec gdzie stanąc.

No to to nie jest jakiś rewelacyjny wynik ...

Conqureor i T92 czasami na strzał tyle ściągają.

Idź w te 2 co napisałem ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Bo nie grałeś takim BC czy wtf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...