Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Gry

Rapiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Nie wiedziałem gdzie napisać taki temat więc dam to tu.

Moja dywizja: BRONZE II (Tydzień temu Bronze IV)

Mój lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/40288245#matches

Tak więc, nie umiem grać i gniłem w Bronze IV flame'ując się nawzajem z innymi osobami, które nie umieją grać i rzucając myszką o ścianę (joke), lecz niedawno się wyluzowałem i szukam pozytywnych aspektu nawet porażki oraz tego że przecież ktoś mógł mieć zły dzień i dlatego na feedował lub tryharduje i nic mu z tego nie wychodzi.

Gram od Lutego i moim celem w tym sezonie był Gold. Teraz już raczej wiem że go nie osiągnę (a może jednak?) i staram się wbić przynajmniej SII. 

Bez zbędnych hejtów typu: jaki nÓp!!11, dziecko brązu!!111 itp. 

So. Jak możecie oceńcie moją grę na podstawie statów i buildu c: Dziękuje c:

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o to czy mam jakąś szansę na wyjście z Bronze i ocena moich buildów.

Masz szansę. Z bronze trudno nie wyjść wystarczy nawet mieć troszke tego skilla i już wyjdziesz.

Co do buildów to są kiepskie. Brak kosy stattika u nocturne, nie potrzebny botrk na voliego, po co ten pas giganta na fiore ? Nie składaj 2 itemów on hit effect przykład w tej grze kassadinem lodowa rekawica i skladałeś zmorę, nigdy tak nie rób!

Opublikowano

Jak nie grasz na jungli to trochę słabo farmisz, popracuj nad tym.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Masz szansę. Z bronze trudno nie wyjść wystarczy nawet mieć troszke tego skilla i już wyjdziesz.

Co do buildów to są kiepskie. Brak kosy stattika u nocturne, nie potrzebny botrk na voliego, po co ten pas giganta na fiore ? Nie składaj 2 itemów on hit effect przykład w tej grze kassadinem lodowa rekawica i skladałeś zmorę, nigdy tak nie rób!

Pozdro sakines wielki znawca, trza będzie ci przypomnieć twój poradnik jayce pod tanka

@topic nagraj grę z lola i tutaj wrzuć. Tak jak już koledzy wyżej napisali zmień build. 

Opublikowano

Oczywiście że masz szansę jak sobie wykupisz eloboosting xD

Jak chcesz wbić wyższą dywizję to musisz grać dla skilla a nie dla dywizji, przynajmniej mi było o wiele prościej jak na smurfie trenowałem.

Do końca sezonu jeszcze z 2 mies. jak bd dużo i dobrze grał to wbijesz. A no i pickuj postacie do snowballu łatwego, jeśli potrafisz grać oczywiście nimi (tristana etc.)

Opublikowano

Gra Nocturnem to był Ascention, Giant's na Fiorze bo potrzebowałem troszkę HP i nie wiedziałem co złożyć w zamian. Kasia też Ascention.

Co do postaci to jak widać K6, Piekarz, ostatnio mi idzie Ahri nawet całkiem spoko no i Evelynn, którą już dawno nie grałem. 

Dziś spróbuje zagrać Tristaną i zobaczę jak mi wyjdzie. 

Dzięki wszystkim za rady, postaram się niedługo nagrać jakiś filmik. 

Bywalec
Opublikowano

Polecam ofensywnego udyra z flarą pod tigera, jak nauczysz się stackować flare i w między czasie robić udane ganki = free win.

Opublikowano

pobierz leaguesharp i wlacz evade + marksman   last hit = V  bijesz ze spacji używaj mózgu i darmowy  gold lub wyżej jak masz bardzo duży mózg

i co to za przyjemność? Lepiej grać dla zabawy i być w dywizji na jaką zasługujesz.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Nie rozumiem grania na cheatach jeszcze w jakieś gry typu Metin 2 czy Minecraft, ale w CSie i LoLu to nie ogarniam. Ty nie oszukujesz nikogo tylko samego siebie ;-;

Opublikowano

wedlug mnie jestes bardzo dobrym zawodnikniem w lidze

nauczylem sie od ciebie sporo rzeczy na przyklad skilla, dzieki ziomek powodzenia w nastepnych grach i licze ze kiedys cie dogonie i sie spotkamy w jednej druzynie, pozdrawiam wszyskiich czytelnikow 

elo jak tam rzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...