Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error visual studio 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo to szmelc było trzeba zainstalować sobie 2008 i 2010 to powinno tobie wystarczyć nic w metinie nie było robione na większych wersjach VS niż 10 wystarczy się zastanowić jeśli Microsoft robi nowsze oprogramowanie to ono jest leprze NIE wystarczy popatrzeć na Windowsy do tego wersje co roczne są tylko do wyłudzania kasy no na szczęście nie kupiłeś jego chyba heheh

Opublikowano

bo to szmelc było trzeba zainstalować sobie 2008 i 2010 to powinno tobie wystarczyć nic w metinie nie było robione na większych wersjach VS niż 10 wystarczy się zastanowić jeśli Microsoft robi nowsze oprogramowanie to ono jest leprze NIE wystarczy popatrzeć na Windowsy do tego wersje co roczne są tylko do wyłudzania kasy no na szczęście nie kupiłeś jego chyba heheh

dobrze tylko  ze ja tego programu nie będę tylko używał do metin2 tylko jeszcze do nauki.

2008 mi działa bez zarzutów ale jeśli jest nowa wersja to lepiej na nią się przerzucić niż na starej być.

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

Opublikowano

dobrze tylko  ze ja tego programu nie będę tylko używał do metin2 tylko jeszcze do nauki.

2008 mi działa bez zarzutów ale jeśli jest nowa wersja to lepiej na nią się przerzucić niż na starej być.

ten update 3 nie wprowadza jakichs rewolucyjnych rzeczy, jesli nie MUSISZ go miec, to go nie instaluj po prostu

Opublikowano

Run as administrator, wszystkie update z WindowsUpdate, zrestartuj pc, zamknij zbędne procesy (najlepiej wyłącz wszystkie procesy z autostartu: msconfig. Możliwe ze jakiś proces wykorzystuje zasoby z których korzysta instalator. Spróbuj rownież tymczasowo wyłączyć zaporę oraz antywirus.

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...