Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kolejka.

091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaka linia najbardziej Ciebie interesuje (to jest PBE)?

Support: Leona (wytrzymała, dobre ult w tf), Sona (leczenie + dobre ult w tf), Nami (mocne leczenie + podrzucenie ® + stun (Q), Braum (często banowany na rankedach)

Jungle: Maokai, Sejuani

Adc: Jinx

Top: Rumble, GP

Mid: Zyra, Veigar

Bywalec
Opublikowano

Zależy jaka linia najbardziej Ciebie interesuje (to jest PBE)?

Support: Leona (wytrzymała, dobre ult w tf), Sona (leczenie + dobre ult w tf), Nami (mocne leczenie + podrzucenie ® + stun (Q), Braum (często banowany na rankedach)

Jungle: Maokai, Sejuani

Adc: Jinx

Top: Rumble, GP

Mid: Zyra, Veigar

To nie jest pbe, mam na każdą linie mainy, więc po prostu chce wiedzieć w jakiej kolejności kupować niepotrzebne mi champy.

Skąd ktoś ma to wiedzieć ? To już chyba twój wybór, lecz jeżeli to są "niepotrzebne" champy, to najlepiej wgl ich nie kupuj -_-

Tu nie chodzi o to czy ktoś wie, tylko o to, że jeżeli ktokolwiek z obecnych w tym dziale napisze przykładowo, że anivia jest dobra, bo coś tam i coś tam, to kupie sobie anivie na normalki do zabawy. -_-
Opublikowano

To nie jest pbe, mam na każdą linie mainy, więc po prostu chce wiedzieć w jakiej kolejności kupować niepotrzebne mi champy.

Skąd ktoś ma to wiedzieć ? To już chyba twój wybór, lecz jeżeli to są "niepotrzebne" champy, to najlepiej wgl ich nie kupuj -_-

Opublikowano

ADC: Jinx, Miss Fortune, Quinn

TOP: Trundle, Rumble, Singed

SUPPORT: Leona, Braum, Sona

JUNGLE: Maokai, Nautilius, Sejuani

MID: Brand, Ziggs, Veigar

Wydaje mi się, ze takie propozycje obecnie są najlepsze, zależy gdzie wolisz grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...