Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azir champion spotlight

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten koment o Darude Sandstorm wymiata. :D Nie wiem kto był odpowiedzialny za tego spotlighta w Polsce, ale mistrzem ten ktoś jest. :D

Co do Azira... Pass bo nie uzbieram już 7800 IP.

Opublikowano

A gdzie Ci się śpieszy z tą postacią? Wyjdzie to wyjdzie :p Ja mam odłożone na tą postać, ciekawie zapowiada się.

Opublikowano

Podjarali się a po 2 tygodniach nie będzie go widać na rankedach ..

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Podjarali się a po 2 tygodniach nie będzie go widać na rankedach ..

Każdy champion potrzebuje czasu, zobacz na przykladzie yasuo, na początku cisza, a teraz top tier.

Albo lucian, który tez byl mniej grany, potem top tier i nadal sie trzyma.

braum by sie trzymał gdyby nie 5 nerfów pod rząd, gnarem ludzie grają przykładem jest darien ktory gra nim ciagle.

Azir ma bezpieczną mechanike ze wzgledu na swoj range, ma potężne ulti, myśle ze będzie grywany ale po jakims czasie.

No i musi go wypromować jakis pros , bo inaczej boby z soloq sie nie połapią ze jest mocny.

Mi sie super podoba jego mechanika, zaraz po wyjsciu sprawdze go na kilka sposobow, jak sobie radzi z feedem, jak sobie radzi gdy jest do tyłu i ma wrocic do gry, itp.

I jesli nie będzie jakos strasznie slaby to mysle nad jego mainowaniem.

ze wzgledu na to ze jest nowy malo kto bedzie znal jego mechanike, do tego jest ona trudna wiec nawet po jakims czasie da mi to przewage.

Tak samo zrobilem z yasuo, ale po jakichs 2 miesiacach wygrywania gier 1v5, insta ban az do teraz.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...