Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać?

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jak w temacie, potrzebuję pomocy w rozstrzygnięciu dylematu.

Gram aktualnie na CradosMt2 i chciałbym zmienić serwer. Ale na jaki?

Ravia S2 czy Dreikon?

Napiszcie mi najlepiej + i - :)

Dzieki.

Opublikowano

Na Ravi S2 gra dosyć duża ilość ludzi co idzie z tym łatwiej dosyć eq, ku itp. Grałem na Dreikonie i mam nie miłe wspomnienia dlatego serwera nie polecam. Jeśli chcesz mediuma podchodzącego pod Harda to wybierz Ascarial'a, a jak typowego harda to polecam Balmorke.

Opublikowano

Co do dreikon'a, kiedyś tam grałem było na prawdę fajnie. Ravia, ravia to też dość spoko serwer.. Co do ascaria'a bym się zastanowił, bo jest ddosowany, i dostawałem wiele PW "że ascarial padnie, oni o to zadbają."

Opublikowano

Myślę, że Ravia :) W miarę administracja coś tam próbuje ogarnąć wszystkie boty, jakieś eventy, dobry support :) Myślę, że to będzie dobry serwer :) Dużo osób gra, więc w miarę niskie ceny

916741414680034286162.png

Opublikowano

destivia.pl - super serwer. Ravii nie polecam, grałem - zero zainteresowania ze strony administracji. Dawaj na Destivie.

28l9aaa.png

Opublikowano

Ravia - isamu banuje za ksucie, bo w regulaminie jest, że GM nie musi się tłumaczyć z bana. 90% serwera to JPA, 10% serwera to ludzie, którzy chcą wbić topkę i sprzedać konto ;)

Polecam dreikona, teraz jest reklama duża i będzie sporo typa ;d

tenor.gif

Opublikowano

Oba serwery są grywalne, dopracowane i dobre, jeśli chcesz się pobawić i odpocząć od hardów to polecam dreikona

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bardziej polecam Crados albo Ascarial.Ravia s2 jest nastawiona tylko pod dojenie hajsu a na takim cradosie wszystko z isu zdobędziesz w grze przy lekkim wysiłku.Ascarial jest serwerem dobrym dla nowych graczy,ponieważ między innymi na WO można się dorobić.

Opublikowano

To już zależy od Ciebie bo te serwery które podajesz nie sa równe sobie wzgledem rat .. S2 Ravia to serwer hard , a natomiast Dreikon to taki aka Medium/Easy . 

Opublikowano

Jeżeli tylko takie serwery bierzesz pod uwagę, to zdecydowanie Dreikon, lepszy klimat, lepsza administracja

Tak lecz może kolega woli serwery Hard co za tym idzie na Dreikona się nie wcisnie bo pewnie nie dla niego .. niech sam określi jaki typ serwera by wolał bardziej .. będzie nam łatwiej odpowiedzieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...