Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jaką konsole wybrać ?

TaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w temacie, waham się pomiędzy konsolą Xbox 360 a PS 3. Jak myślicie, w którą lepiej zainwestować ? ( jest jakaś różnica grafiki itp. ? ) 

W temacie chodzi mi wyłącznie o Fifę 15 :) 

Ps: Nie piszcie mi kup sobie PS 4 czy Xbox One bo mnie najzwyczajniej nie stać. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

@Patrykoshakuhak Na PC coinsy będą tańsze, ale będzie masa botów.

Kto kupuje coinsy do fify? Dobrze, że w tym roku będą lecieć bany dla dzieci co nie potrafią sami do czegoś dojść.

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Grafika taka sama. Więc wymienie plusy i minusy:

Xbox 360:

+ W trybie ultimate team są legendy

- wykupienie Xbox live żeby grać online (chyba że dla Ciebie kasa to nie problem :) )

+ wygodniejszy pad

PS3:

+ Nie trzeba płacić by grać online

- brak legend

Gdybym miał wybrać pomiędzy xbox 360 a ps3 wybrałbym xboxa. Polecam pomału zbierać na sprzęt nowej generacji.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Z punktu widzenia że ty musisz akurat zagrać w fife 15 w tym roku to polecił bym xboxa 360 ale ja na twoim miejscu bym poczekał jeszcze rok i kupił ps 4(które i tak na dzień dzisiejszy idzie kupić za śmieszne pieniądze)a ze sklepu nie całe 1500 zł sama konsola + do tego gra to ok. 200 zł a za rok idąc tym tempem to będzie kosztować(ze sklepu) ok 1300 zł i do tego o wiele wiele wiele WIELE lepszą grafiką.To więc tak jak się uprzesz to kup xboxa 360 ale naprawdę pomyśl o przyszłości bo za rok dwa a może trzy to gry na stare generacje nie będą robione.To już moje ostatnie zdanie podsumójące radzę tobie kupno xboxa 360 ale naprawdę przemyśl to i sorry że się tak rozpisałem xD

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

@KewinKwK

Bardziej polecałbym dozbierać 2500 zł i kupić fajnego pieca. Jeśli kupujesz dużo gier lepszy piec, ponieważ gry są zwykle nawet 100 złotych tańsze. I trzeba płacić abonament żeby grać online. Wtedy wyszło by na to samo albo nawet z przewagą dla PC. A jak wiemy dobry PC może być jest lepszy od nowych konsol. PC jest uniwersalne, można na nim pracować... Lecz trainerowcy. Jeżeli nie chcesz zbierać te 2500 zł na fajnego pieca to zawsze możesz kupić ps4. Bez trainerowców i nie martwisz się czy Ci odpadli gra. Nie mówie że ps4 Xbox one to gónwo więc proszę nie atakujcie mnie fanboye :D Wszystko ma swoje zalety i wady jednak ja zbieram na nowego pieca. Jeżeli grasz tylko w fifę to jednak lepsza okazuje się konsola. Pozdrawiam.

Opublikowano

@KewinKwK

Bardziej polecałbym dozbierać 2500 zł i kupić fajnego pieca. Jeśli kupujesz dużo gier lepszy piec, ponieważ gry są zwykle nawet 100 złotych tańsze. I trzeba płacić abonament żeby grać online. Wtedy wyszło by na to samo albo nawet z przewagą dla PC. A jak wiemy dobry PC może być jest lepszy od nowych konsol. PC jest uniwersalne, można na nim pracować... Lecz trainerowcy. Jeżeli nie chcesz zbierać te 2500 zł na fajnego pieca to zawsze możesz kupić ps4. Bez trainerowców i nie martwisz się czy Ci odpadli gra. Nie mówie że ps4 Xbox one to gónwo więc proszę nie atakujcie mnie fanboye :D Wszystko ma swoje zalety i wady jednak ja zbieram na nowego pieca. Jeżeli grasz tylko w fifę to jednak lepsza okazuje się konsola. Pozdrawiam.

Jak kupi używkę to taniej wyjdzie ze sklepu drożej.Dawno temu chyba 2 miechy temu widziałem że koleś chciał za PS 4 lekko ponad 800 zł(możesz wierzyć czy nie) z małym defektem pada i rysami na samej konsoli.Więc może nawet i wyjść taniej ale jak ze sklepu to już wyjdzie jak ty mówisz lecz lepiej mieć problemy z trainerowcami i dziećmi które kupują coinsy ztrainerowane i składy za MILIARDY(czyt.TheNitroZyniak) w dubdze taka prawda.Gry może i drogie ale ja bym to przebolał taką 1 grę rocznie(nie jestem zbytnio bogaty)ale że mam blaszaka w miarę jeszcze to mam gdzieś(nie będę grać w fife 15).No i znów się rozpisałem więc kolejne sorry w tym temacie wyczytacie odemnie.

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Grafika taka sama. Więc wymienie plusy i minusy:

Xbox 360:

+ W trybie ultimate team są legendy

- wykupienie Xbox live żeby grać online (chyba że dla Ciebie kasa to nie problem :) )

+ wygodniejszy pad

PS3:

+ Nie trzeba płacić by grać online

- brak legend

Gdybym miał wybrać pomiędzy xbox 360 a ps3 wybrałbym xboxa. Polecam pomału zbierać na sprzęt nowej generacji.

Wykupienie Xbox live ? Na czy to polega i ile mniej więcej kosztuje ?

Opublikowano

@TaDa

"Realizacja kodu online na abonament Xbox Live Gold następuje po wpisaniu 25-cyfrowego kodu na witrynie internetowej dostępnej pod adresem xbox.com/redeemcode (wymagane darmowe konto Microsoft, które można założyć za pośrednictwem strony live.xbox.com)."

Poszukałem najtańszych:

-online:

http://sklep.gram.pl/x360/kody-i-punkty-xbox-live/

-w zwyczajnym sklepie:

http://www.mediaexpert.pl/produkty.html?query=xbox+live+gold&kat_id=

Chociaż pewnie jeszcze taniej będzie na allegro. Nie mam xboxa ale myślę że pomogłem :)

Opublikowano

@TaDa

"Realizacja kodu online na abonament Xbox Live Gold następuje po wpisaniu 25-cyfrowego kodu na witrynie internetowej dostępnej pod adresem xbox.com/redeemcode (wymagane darmowe konto Microsoft, które można założyć za pośrednictwem strony live.xbox.com)."

Poszukałem najtańszych:

-online:

http://sklep.gram.pl/x360/kody-i-punkty-xbox-live/

-w zwyczajnym sklepie:

http://www.mediaexpert.pl/produkty.html?query=xbox+live+gold&kat_id=

Chociaż pewnie jeszcze taniej będzie na allegro. Nie mam xboxa ale myślę że pomogłem :)

Pewnie, że pomogłeś tylko jak widzę ile z tym zamieszania to chyba zdecyduję się na PS3 ;)

Opublikowano

PS4 lepiej ale jak nie masz kasy to x360 ;) Jak dla mnie lepszy pad.

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...