Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie z Serii : Związek , dziewcyzna zrobila sobie zdjecie cycków z nud ? Wierzyć ?

LastHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , wysłała mi oczywiscie w staniki , nie chodzi tu , że mi sie to nie podoba , jest zboczona etc. Ale nigdy sobie takich zdjęć nie robiła , wiem że pisze z jakimiś pojebami na trinderze i snapchacie i teraz jest pytanie czemu je zrobiła , nigdy z nudów nie zrobiła takiego zdjecia chyba że ją o jakieś poprosiłem czy coś . Jesteśmy prawie 9 miechów , co sadzicie ?

Jak chcecie to hejtujcie czy c**j wie co , ale mam nadzieje że ktoś sie udzieli na ten temat.

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Jak ci to nie odpowiada, a ona to uwaza za normalne to nie jest laska dla ciebie i tyle ;d

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dziewczyny robią sobie nagie zdjęcia z nie wiadomo jakich przyczyn.

Wysyłają je przyjaciółką, oglądają je często, podwyższają sobie samoocenę etc.

Trinder i Snapchat...no dziwne. Z tego co wiem to ten Snapchat to taki trochę instagram, wysyłasz zdjęcie z notką. Skoro jest 'zboczona' to możliwe jest wszystko, jeśli ci wysłała je to może chcę pogłębić wasz związek o nowe doznania czy coś takiego...najpierw zdjęcie w staniku, potem bez itd; a na końcu jakiś zbliżenie czy coś podobnego.

Skoro jesteście ze sobą 9miesięcy to chyba naprawdę cię kocha i nie zdradza, choć nie wiadomo, kobiety nie zrozumiesz btw. zachowaj czujność.

Być może wystawia cię na próbę zazdrości czy coś takiego.

Odpowiedzi może być dużo. Ja się nie znam, więc się bardziej nie rozpisuje.

PS. Snapchat i Trinder są dla gimbów ;_;

Jeżeli jesteście w wieku gimbazjalnym lub trochę za to się nie dziwię, że ci takie zdjęcia wysyła.

Opublikowano

Dziewczyny robią sobie nagie zdjęcia z nie wiadomo jakich przyczyn.

Wysyłają je przyjaciółką, oglądają je często, podwyższają sobie samoocenę etc.

Trinder i Snapchat...no dziwne. Z tego co wiem to ten Snapchat to taki trochę instagram, wysyłasz zdjęcie z notką. Skoro jest 'zboczona' to możliwe jest wszystko, jeśli ci wysłała je to może chcę pogłębić wasz związek o nowe doznania czy coś takiego...najpierw zdjęcie w staniku, potem bez itd; a na końcu jakiś zbliżenie czy coś podobnego.

Skoro jesteście ze sobą 9miesięcy to chyba naprawdę cię kocha i nie zdradza, choć nie wiadomo, kobiety nie zrozumiesz btw. zachowaj czujność.

Być może wystawia cię na próbę zazdrości czy coś takiego.

Odpowiedzi może być dużo. Ja się nie znam, więc się bardziej nie rozpisuje.

PS. Snapchat i Trinder są dla gimbów ;_;

Jeżeli jesteście w wieku gimbazjalnym lub trochę za to się nie dziwię, że ci takie zdjęcia wysyła.

Tak na start mamy po 16 lat , ja prawie 17 (styczen) i dzięki za dobra odpowiedź !

Pogłebiać związek to my na obecą chwile mamy dobrze "pogłebiony" Dostałem takie i takie zdjecia , lecz zawsze sie zapytałem i sprzeciwu nie było , a gdy jej najlepsze przyjaciółka powiedziała o czyms tam co wymieniłem snapchat itp. To z jakimiś zjebami pisze , nie czytałem , ale wiem że z kimś tam pisze , w szczególności z chłopakami.

A akurat jest zboczona i lubi nawet takie tematy rozmawiać ze mną czy ze swoją przyjaciółką , a one dwie to na rózne pomysły wpadają... Sam nie wiem co myśleć :O

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Tak myślę... Wiem że macie 17 lat, ale ona jest zboczona a wy znacie się 9 miechów. Dlaczego jeszcze do niczego nie doszło? :O @Jamajkas o dziwo nawet dobrze mówi.

Tak btw. nie traktuję dziewczyny jako mojej wlasnosci/przedmiotu, ale nie akceptowałbym tego że pisze z chmarą chłopaków przez jakiś durny chat i wysyla im mase zdjec... (Snap się na tym opiera)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak na start mamy po 16 lat , ja prawie 17 (styczen) i dzięki za dobra odpowiedź !

Pogłebiać związek to my na obecą chwile mamy dobrze "pogłebiony" Dostałem takie i takie zdjecia , lecz zawsze sie zapytałem i sprzeciwu nie było , a gdy jej najlepsze przyjaciółka powiedziała o czyms tam co wymieniłem snapchat itp. To z jakimiś zjebami pisze , nie czytałem , ale wiem że z kimś tam pisze , w szczególności z chłopakami.

A akurat jest zboczona i lubi nawet takie tematy rozmawiać ze mną czy ze swoją przyjaciółką , a one dwie to na rózne pomysły wpadają... Sam nie wiem co myśleć :O

Ona ma 16 lat więc wszystko jasne.G

Gimbaza etc. i Ty pewnie myślisz, że będziecie parą i w wieku 20+ lat weźmiecie ślub -.-

Wątpię, ona ma 16 lat i chce się wybawić przez ten czas, nie ma udanych związków w wieku dziecięcym.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zapytaj się wprost czy robi takie zdjęcia jeszcze dla kogoś nagie, jak tak to koniec. To proste chyba.

Jeżeli jej nie kontrolujesz nawet w mały sposób to pewnie już od dawna piszę ze spoconymi czubkami ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Poprostu dziewczyna chce sie kochac daje ci taka fotka konunikat . 16latki i milosc idiotyzm j niedojrzalosc.

Pewnie cie zdradza a ty o tym nie wiesz zapytaj jej wprost zovaczymy co ci odpowie.

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...