Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

xFattyx

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Zacznę od tego, że już dawno w planach miałem zamiar kupić nowy monitor. Chyba nadszedł ten czas z powodu, który omówię później jak i potrzeby samej w sobie :) Bez owijania w bawełnę proszę o pomoc w wybraniu jakiegoś taniego monitora (do 400zł+/-). Chciałbym aby miał on powyżej   19 cali a resztę zostawiam wam :)

Moim drugim problemem jest stary monitor(domyślnie teraz używany) Jest on dość stary ponieważ ma on coś około 5/6 lat i jest to Asus VW192S.

Podczas włączania komputera monitor nie odpowiada. Dopiero gdy wyłączę go i włączę pokazuje się ekran na dosłownie sekundę i znów się wyłącza mimo iż dioda się świeci gdyby był włączony. Parę dni temu wystarczyło 2/3 resety monitora aby ekran już został lecz teraz muszę robić ich więcej.Więc po włączenbiu kompa czekam chwilę RESET aby widzieć czy mogę wpisać hasło ENTER i lecimy :) Nie zależy mi jakoś super bardzo na nim lecz jak czytałem to może to być też problem (odpukać) z kartą graficzną ale geniuszy komputerowych na innych forach jest tyle, że trudno mi się czegoś dowiedzieć :) A gdyby dało się coś z tym zrobić..zawsze chciałem mieć 2 monitory hehe :)

Za pomoc bardzo dziękuję. Oczywiście będą +++

a na jakieś linki do monitorów czekam w komentarzach. 

Zachęcam również do wypowiadania się :)

<3  <3  <3

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...