Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie własnej strony www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym rozpocząć prace w html i tworzyć własne strony www,czy mógłby ktoś zarzucić mi jakiś poradnik,jak zacząć,potrzebne programy,pierwsze kroki i tak dalej.Z góry dziękuję za pomoc.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

polecam ci stronę

http://w3schools.com/

Przyda ci się także informacje od paweł kaim na youtube.

Wpisz tam w YT: Paweł Kaim czy jakoś tak i zajdzie ci go ;)

A nie znalazłaby się jakaś polska stronka? ;/ Wiem że mam swoje wymagania,ale jestem zielony w te sprawy,a bardzo zależy mi na ''wykuciu'' wszystkiego na ten temat.

Opublikowano

I tak Ci później potrzebny język angielski... 

Tutaj masz coś po polsku z czego się uczyłem potem możesz np. myśleć o mysql php javaskript co tam  Ci przypadnie do gustu :D

kurshtml.edu.pl

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

I tak Ci później potrzebny język angielski... 

Tutaj masz coś po polsku z czego się uczyłem potem możesz np. myśleć o mysql php javaskript co tam  Ci przypadnie do gustu :D

kurshtml.edu.pl

Dzięki wielkie,na pewno skorzystam. :) A tak pytając,angielski będzie mi potrzebny głównie do czego? ( jestem na poziomie zaawansowanym w j.angielskim,tylko zależy mi na szybkim uczeniu się. :) )

Opublikowano

W języku angielskim piszesz całą stronę. Np. wyrażenie (nie wiem jak to nazwać :P ) border-radius i wszystkie inne są po angielsku. Jeżeli jesteś na stopniu zaawansowanym będzie Ci łatwiej szło :)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

W języku angielskim piszesz całą stronę. Np. wyrażenie (nie wiem jak to nazwać :P ) border-radius i wszystkie inne są po angielsku. Jeżeli jesteś na stopniu zaawansowanym będzie Ci łatwiej szło :)

Okey,już pojmuje co i jak,więc nie zostało mi nic innego jak wziąść się do roboty,dziękuję wszystkim za pomoc.Temat to zamknięcia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...