Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Survival, czy FreeBuild?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest pełno serwerów freebuild lecz żadnen nie ma autorskich pluginów ;( Dlatego chciałbym zrobić serwer z autorskimi pluginami oczywiście freebuild ;) Mam też pytanie czy wolicie Survival czy Freebuild ;)

PS: do freebuilda oczywiście jakieś minigierki będą ;)

Opublikowano

Serwerów Survival i FreeBuild jest bardzo dużo, jak już chcesz postawić serwer zrób coś oryginalniejszego, może serwer wojenny z pluginem na broń albo jakiś serwer na modach? Od dawna nie widziałem połączenia pluginu na gildie i modów wojennych typu flan's, a to mogło by być ciekawe..

Opublikowano

ja osobiście wole survival

Ok proszę o dalsze odpowiedzi :)

Serwerów Survival i FreeBuild jest bardzo dużo, jak już chcesz postawić serwer zrób coś oryginalniejszego, może serwer wojenny z pluginem na broń albo jakiś serwer na modach? Od dawna nie widziałem połączenia pluginu na gildie i modów wojennych typu flan's, a to mogło by być ciekawe..

W sumie myślałem ale chce rozkręcić serwa na tych 2 trybach :) survival lub freebuild, później pomyśle na nową edycje ;)

Opublikowano

W prawdzie fajny pomysł, sam chcę coś w tym typie odpalić, napisałem już kilka pluginów umilających rozgrywkę na serwerze FB :)

Ale jeżeli chcesz to możesz zaskoczyć graczy czymś nowym.

Opublikowano

Cały czas tylko freebuild albo sv + gildie :) zróbcie wrescie coś nowego, czego jeszcze nie było, i czego jest mało. Np: Parkour albo coś w tym stylu

sygnatura2.png

Opublikowano

Cały czas tylko freebuild albo sv + gildie :) zróbcie wrescie coś nowego, czego jeszcze nie było, i czego jest mało. Np: Parkour albo coś w tym stylu

Robienie serwerow wcale nie jest takie latwe... Gdyby było mozna pewnie kazdy serwer by sie roznił

graphic.png
Opublikowano

HAHAHAHA Jebłem FreeBuild z autorskimi pluginami bo takich serwerów nie ma!!! HAHAHAHAHA!! no nie mogę.... I co ci dadzą te autroskie pluginy?<płacze że śmiechu>Co to da? XDDD No nie mogę Jeżeli tym się kierujecie podczas tworzenia serwerów to jeszcze więcej gównianych serwer powstanie :D no nie mogę.. Pomysł na serwer: Autorskie Pluginy JA PIERDZIELE długo żeś nad tym myślał Super serwer wypali a ty zostaniesz bogadszy od Billa Gates`a hahahhaa no naprawdę

@topic Wiesz super pomysł naprawdę nigdy takiego pewnie nie zobaczymy tylko jedno pytanie CO CI TO DA? serio nie mogłeś dać nic innego jakiś fajnych nowych atrakcji czy eventów czy czego kolwiek innego niż autorskie pluginy? Co to da ? serio czy w dzisiejszych czasach gracza obchodzi jaki serwer ma wtyczki? Czy raczej chodzi o zabawę? 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jak to nie ma z autorskimi pluginami . A serwer karoliny to co. Przedewszstkim dzialki nadawane recznie tak jak to bylo kiedys . Jakies minigierki zeby sie graczom nie nudzlo 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz miał dużo ludzi na survivalu to po co ędziesz chciał otwierać nową edycje serwera? Zrób survival który się jakkolwiek wyróżnia, jeżeli bedziesz miał dużo graczy to wtedy zrób nową edycje.

P.s fajnie by było jak byś zrobił survival z ilością np 150 modów rozwiniętych itp ;) Survival i mody to najlepsze co może być.   

Kappa.

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz miał dużo ludzi na survivalu to po co ędziesz chciał otwierać nową edycje serwera? Zrób survival który się jakkolwiek wyróżnia, jeżeli bedziesz miał dużo graczy to wtedy zrób nową edycje.

P.s fajnie by było jak byś zrobił survival z ilością np 150 modów rozwiniętych itp ;) Survival i mody to najlepsze co może być.   

150 modów ? a co zgraczami którzy mają słabe komputery ? :P

Opublikowano

Podaj co byś chciał dać za pluginy i opisz bardziej serwa

Nie będę Ci podawał moich autorskich pluginów ;) ale przedewszystkim jakieś dzialki, sklep, minigierki itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...